Skocz do zawartości

Pomocy.. jaki hosting?

novy*

Rekomendowane odpowiedzi

Zagrosze.net mam juz od paru miesiecy i naprawde na WYSOKIM poziomie mial chyba tylko 1 pada bazy Mysql i to w nocy.

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Zagrosze.net mam juz od paru miesiecy i naprawde na WYSOKIM poziomie mial chyba tylko 1 pada bazy Mysql i to w nocy.

a ja mam tam od 3 dni (słownie trzech) i dzis od ponad 30 min juz wszystko leży włacznie z domena główna zagrosze.net.pl

ciekawe ile zajmnie naprawa ale jakoś nie na stawiam sie na expres bo wkoncu to jest zagrosze :D

Edit:

Mi tam nadal nie działa i brak jakichkolwiek informcji na ten temat, wiem ze od hostu w cenie 4 paczek fajek nie mozna wymagac zbyt wiele ale 3h przestoju w ciagu dnia to lekka przesada

Sens stawiania precli jest taki że jak Google da nam bana na domenę do której linkujemy to będą musieli nam oddać samolot.

• 2 tygodnie później...

Oświadczenie

Dnia 27.07.2006r. problemy z serwerem ZaGrosze.NET.PL wynikał z wyłączenia serwera przez serwerownie z powodu spamu wysyłanego z serwera. Po godznie 14 serwer został odblokowany przez serwerownie, a także zostały zmienione ustawienia antyspamowe. Wszyscy klienci otrzymali e-maila w tej sprawie.

Piotr Wojczyński

Admin ZaGrosze.NET

Oświadczenie

Dnia 27.07.2006r. problemy z serwerem ZaGrosze.NET.PL wynikał z wyłączenia serwera przez serwerownie z powodu spamu wysyłanego z serwera. Po godznie 14 serwer został odblokowany przez serwerownie, a także zostały zmienione ustawienia antyspamowe. Wszyscy klienci otrzymali e-maila w tej sprawie.

Piotr Wojczyński

Admin ZaGrosze.NET

Jeżeli serwer nie był zabezpieczony przeciw takim podstawom jak wysyłanie spamu to Bóg jeden wie czy w ogóle są na nim jakieś zabezpieczenia...

Pzdr@ll

Mucha siedząca na kupie końskiego nawozu, może sprawiać wrażenie szczęliwej

Tani Hosting & Hosting - polecam z czystym sumieniem :) ^^ Żadnej ściemy i krętactwa ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności