Skocz do zawartości

Jak spieniężyć serwis erotyczny?

RTS

Rekomendowane odpowiedzi

Ma ktoś pomysł na spieniężenie serwisu erotycznego o tematyce kamer z pokazami kobiet? Cashpills i ogólnie temat tabletek dla mnie odpada, obecnie testuję PP Intymność, są jakieś inne sensowne programy partnerskie w tej tematyce? Obecnie ruch to 150uu dziennie, nie jest dużo, ale jeszcze nie jestem w top10 na interesujące mnie frazy.

Ale chwila - to tematyka kamer z pokazami kobiet nie zarabia? Ile masz tych kobiet zatrudnionych? Nadajesz 24h na dobę? Masz chata?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

taki mały niewypał a nie serwis z kamerkami

pomysł na spieniężenie serwisu erotycznego o tematyce kamer z pokazami kobiet

No to po co ludzie mają tam wchodzić jak nic tam nie ma?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Źle się za to zabrałem-od d*py strony. W tej chwili jest postawiony wordpress, zdjęcia dziewczyn i tyle. Ludzie wchodzą, pokręcą się i wychodzą. Mam w planie kupić jakiś skrypt do zbudowania właściwego wyglądu strony, nie chcę wprowadzać płatności za pokazy (przynajmniej nie na początku) i szczerze to nie mam planu na spieniężenie ruchu.

Dlaczego nie chcesz wprowadzić płatności? Możesz na tym doskonale wyjść, jak oczywiście zabierzesz się do tego odpowiednio a nie od d*py strony ;)

Od tej też, można wzbudzić ciekawość potencjalnego odbiorcy ;)

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności