Skocz do zawartości

Klon delicji...

ArekX

Rekomendowane odpowiedzi

primo: bosz, znowu... (juz 2 w polsce sa). delicji nic nie przebije. lokalnie to sie nie sprawdza.

secundo: rel="nofollow", w koncu delicje TO NIE KATALOG wiec zupelnie nie rozumiem zdania "działanie to samo" :blush: (w sensie seo, nie w sensie organizowania sobie zakladek)

w wielkim skrócie:

w przegladarce instalujesz sobie buttonika ktorym dodajesz aktualnie ogladana strone do swoich zakladek w tym serwisie. kazda strone mozesz opisac i otagowac.

po co?

jest tysiac powodow, kazdy ma swoje. glownie: dostepnosc do swoich zakladek z kazdego miejsca na swiecie.

ja osobiscie najpierw nie bylem entuzjasta delicji (malo kiedy uzywam innego kompa niz swoj wiec ten atut mnie nie dotyczyl) ale potem sie do tego przekonalem.

dla mnie najwieksza zaleta jest to, ze dodaje sobie kazda ciekawa strone, podstrone, artykul czy nawet wpis na forum, do ktorego chcialbym powrocic jeszcze kiedys, przeczytac do konca, w ogole przeczytac. jak czlowiek sporo serfuje, mase googla to czesto trafia na cos ciekawego a w danej chwili nie ma sie czasu na dokladnie obejrzenie przeczytanie. jakbym mial to wszystko w bookmarkach przegladarki zapisywac to juz bym mial masakryczny burdel. a tak to wszystko mam na delicjach.

pasi wytlumaczenie? :)

moje zakladki:

https://del.icio.us/normanos

ps. jest jeszcze druga fajna rzecz: mozesz zobaczyc kto jeszcze dodal dana strone do zakladek. idac tym tropem mozna trafic na inne fajne strony bo teoretycznie masz duze prawdopodobienstwo, ze jezeli ktos dodal np. strone o wedkarstwie jak ty to i moze miec wiecej takich ciekawych linkow :)

LOL. :) TO _NIE JEST_ do pozycjonowania (stracilo by sens zaspamowane). jestes juz druga osoba ktora mi to mowi. Ludzie, zdejmijcie czasem SEOwe okulary ;) istnieje jeszcze normalny swiat :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności