Skocz do zawartości

Lista min. 10-cio letnich katalogów stron

katalog.inforam.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

W necie brakuje listy katalogów "starych" na "starych domenach"  a co za tym idzie "wartościowych".  PR już nie jest wyznacznikiem, u niektórych zatrzymał isę na 2,3,4 czy 5, 2 lata tewmu, a warośc katalogu to 0.

Czy ktoś pokusi się na stworzenie listy katalogów stron jak w temacie. Wiadomo od razu, że przekłamania będa wynikać z przejętej domeny, ale ci którzy na co dzień katalogują on razu bęą wiedzieli, które katalogi są prawdziwe a które mają"sztuczne rankingi".

Oczywiścieb są narzdzią a do sprawdzania każej domeny, ale taka lista mogłaby sie przydać.

List Z katalogami wylacznie z historią min. 10 lat nie ma!

Taka lista na pewno uprzejemni katalogi dla firm seo.

Jako pierwszy prawie 11 lat bez kilkunastudni poroponuję :)))

1. www.katalog.inforam.pl
1. ???
3. ???
4. ???

chyba nadal można dodawać, ale zależy od moderatora czy i  kiedy stronka zostanie dodana.

Z  kopiami dmozu to były piękne czasy, były ich setki tysięcy...

btw katalog.gery.pl  to też jest wiekowy, jak i cały serwis

webwweb.pl Piotrka, który zaginął w akcji.

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

W necie brakuje listy katalogów "starych" na "starych domenach"  a co za tym idzie "wartościowych".

Katalog na starej domenie to nie 10 letni katalog na 10 letniej domenie. Rozumiem, że chcesz zareklamować swój katalog, ale próg do listy 10 lat jest jak przetarg na samochód z góry ustawionym modelem i tylko ten model spełnia wymogi przetargu. Jeśli wiek katalogu brać za główny kryterium Twojej listy to 3 lata +  ma taka samą "moc" jak 10+.

https://web.archive.org/web/20070129040107/https://www.katalog.inforam.pl/

2007 rok początek pierwsza wizyta robota 76 wpisu skrypt Qlweb, Wiec kolego Twój katalog nie spełnia Twoich wymóg wartościowej listy, taka sytuacja...

Zaraz zaraz, za chwilę kolejna seria wpisów zatytułowanych:

"Lista katalogów stron powstałych od 2007 roku!"

:nonono:

Piękne i lśniące włosy sprawiają, że czujesz się młodo! Sprawdź na portalu KOBIECO.PL  jak poderwać chłopaka sprawdzonymi sposobami! Towarzystwo budownictwa społecznego TBS to krok ku lepszej przyszłości... Czy długi to także jeden z Twoich problemów? sprawdź jak szybko wyjść ze spirali zadłużenia!

a9177b36246d7ce96fa698c9971dd36b.png

Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny.

adwokat częstochowa - Radca prawny Grzegorz Ledwoń. Pomoc w sprawie odszkodowania.

Pomijając już, czy 10, czy nie, to może analogicznie zrobić spis katalogów zielonych, czerwonych, różowych albo matowych i odblaskowych ;)

Kryterium jest krótko mówiąc do kitu. :)

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

Koledzy autor tematu już dawno ma grupe "na dywaniku" za spamowanie linkiem do swojego katalogu wszędzie na naszym forum, więc temat ciągniemy tylko aby usłyszeć co Autor miał na myśli :D

rchive.org 10 lat temu nie wszystko tak indeksowało jak dzisiaj.

w 2007 archive zindeksował katalog z 76 szt wpisami, myślisz, że to baza za 3 lata w  czasach kiedy katalogi  były głównym źródłem linbków?

Koledzy autor tematu już dawno ma grupe "na dywaniku" za spamowanie linkiem do swojego katalogu wszędzie na naszym forum, więc temat ciągniemy tylko aby usłyszeć co Autor miał na myśli :D

rchive.org 10 lat temu nie wszystko tak indeksowało jak dzisiaj.

w 2007 archive zindeksował katalog z 76 szt wpisami, myślisz, że to baza za 3 lata w  czasach kiedy katalogi  były głównym źródłem linbków?

Nie za spamowanie linkiem, a za wypowiedź do pewnego moderatora (który wyżej sr...ł niż d....ę miał, dostałem bana na jakiś czas. Od tego czasu jestem na dywaniku. Średnio wypowiadam się na tym forum 2 razy w roku. Czemu jestem od 2 lat na dywaniku nie wiem i mam to gdzieś. Domenę zarejesstrowałem bodajże w listopadzie w listopadzie  2005 roku i utworzylem katalog na qlweb potem modyfikacja na qlweb by jachu a ostatnia chyba w 2009 na seokataloki. Osobiście pozycjonuje lokanie a dla mnie wartościowe "stare katalogi" są dobrym do tego uzupoełnieniem. Ich osobiście mi brakuje a wiem, że jeszcze jest wiele istniejących, dlatego zaproponowałem tą listę, a nie swój katalog.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności