Skocz do zawartości

Lista min. 10-cio letnich katalogów stron

katalog.inforam.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Nie za spamowanie linkiem, a za wypowiedź do pewnego moderatora (który wyżej sr...ł niż d....ę miał, dostałem bana na jakiś czas. Od tego czasu jestem na dywaniku. Średnio wypowiadam się na tym forum 2 razy w roku. Czemu jestem od 2 lat na dywaniku nie wiem i mam to gdzieś

Coś Tobie zapomniało się, na dywanik trafiłeś w 2015 roku za spamowanie linkiem z anchorem do swojego katalogu w tematach konkurentów (innych katalogów).

rit3jlma.png

https://web.archive.org/web/20070129040107/https://www.katalog.inforam.pl/

2007 rok początek pierwsza wizyta robota 76 wpisu skrypt Qlweb, Wiec kolego Twój katalog nie spełnia Twoich wymóg wartościowej listy, taka sytuacja...

Więc podaj takie, które spełniają. Bedę bardzo wdzięczny.

Kolejny młody gniewny... posłuchaj starszych i bardziej doświadczonych kolegów, bo już odpowiedzieli na Twoje pytanie, a szukajka (google, bing, ddg) nie boli. Na tym forum czasem dostaje się rozwiązanie na tacy, ale trzeba ładnie poprosić, a nie :

Więc podaj takie, które spełniają.

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

Jeśli chcesz listę, to ją stwórz i później tu opublikuj z łaski swojej. Możesz się posiłkować listami www.katalogiseo.info oraz rank.pl. Po kolei wrzucasz wszystkie adresy do Web Archive i masz wyniki. Choć cały czas mam wątpliwości co do kryterium...

Masz artystyczną stronę? Dodaj ją do artystycznego katalogu sztuki ARTKATALOG.PL
Jeśli nie masz artystycznej strony, nic straconego! Dodaj ją do europejskiego katalogu stron ZWARTA.EU

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Taką listę łatwo znaleźć, tylko trzeba umieć z niej korzystać:

https://www.katalogiseo.info/szukaj,all=T,free=N,zwrot=N,moder=N,skrypt=all,tematyka=all,sort=11.html

lista katalogów od 2005 roku, czyli już od 10 lat, poświęcić minut, odfiltrować cześć katalogów i gotowe ;)

M.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności