Skocz do zawartości

Giełda linków co polecacie

Freecast

Rekomendowane odpowiedzi

pozycjonujesz na 2 frazy linkując wyłącznie na 2 anchory EM?

Tak, tylko, że robię to umiejętnie, bo te 2 EM to tak naprawdę mały procent linków prowadzących do strony, pozyskuje linki z różnych miejscówek, więc naturalnością jest, że nie na każdej miejscówce mam anchor, także dywersyfikacja się robi sama. SWL na pewno nie używałbym do jechania URL itp.

Wszystko zależy od tego ile jesteś w stanie miejscówek pozyskać, jak mało to jak dasz 20 fraz to jedynym topem jaki zrobisz będzie top 30, chyba, że frazy będą pokroju "najlepszy hydraulik w krośnie"

@janekszeryf czyli masz zdywersyfikowane anchory, oprócz tych EM możesz też dołożyć anchory mieszane Np. Nazwa strony plus fraza

mam jednak wrażenie że autor tematu linkował sklep wyłącznie swl na te 12 EM

@lixe o której stronie z chwilówkami mówisz? Te frazy które linkowałem mam top10-20

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności