Skocz do zawartości

Nowe metody pozycjonowania

blake

Rekomendowane odpowiedzi

Dawno się tak nie uśmiałem :D

https://topseomasterclass.pl/?s2-ssl=yes

Nowe metody pozycjonowania linkami

Materiału mam na rok

Za 7 zł

Były już swle z magiczną mocą ze zbanowanych domen, były certyfikaty CIECiów, ale TO COŚ przebija wszystko!

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

2 opcje: 

dostęp do tajnej grupy wsparcia na Facebooku, gdzie masz bezpośredni kontakt ze mną i innymi uczestnikami kursu

- grupa docelowa to przedszkolaki

- autor jest niepoczytalny

E: Ogólnie ? Smutna sprawa :D

E2: czy mógłbym prosić każdego usera pio o zapisanie i wypisanie się :) ?

E3: s_matysik Tobie akurat nie wypada lajkować tego posta :D

Kup za 7 zł dostęp na 30 dni i przekonaj się osobiście, ile to warte i jak działa i sprawdza się u Ciebie. Jeśli w ciągu 30 dni zrezygnujesz – oddam Ci 2 razy więcej!

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

trzeba tam podać kartę kredytową i jest automatyczna płatność, jakoś nie miałem zaufania

z tego co wiem to jakieś kreatywne metody pozyskiwania linków, ale aż tak praktyczne to nie jest

kiedyś czytałem książkę 

https://helion.pl/ksiazki/przechytrzyc-google-odkryj-skuteczna-strategie-seo-i-zdobadz-szczyty-wyszukiwarek-evan-bailyn-bradley-bailyn,przego.htm 

potem się uświadomiłem że tymi metodami to bym nigdy nic nie wybił

edit: Konik czemu? :P

Nie wiem co to znaczy ale dobrze brzmi: Top Seo MasterClass

logo125.png

E.

Certyfikat jest a to najważniejsze. https://www.rzetelnyregulamin.pl/pl/certyfikat,kod-7b7512aec66fd5285f13d3baf1675308

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Biznes jak biznes. Tak samo jak pozycjonowanie white hat seo, ściąganie filtrów, antypingwiny, wszelkiego rodzaju audyty, kursy, certyfikaty. Porównałbym to też do sprzedawania supli (np. zielonej kawy) za krocie. Niemniej Gdak robi to w mistrzowskim stylu :D To zdanie jest najlepsze:

Branża SEO mnie nienawidzi, bo ujawniam sekrety najdroższych profesjonalistów.

I na wszelki wypadek zabezpieczył się przed naszą forumową śmietanką:

Jeśli więc gdzieś spotkasz się ze złośliwym komentarzem na mój temat – to już wiesz, skąd to się bierze.  

Źródła cytatów :D

https://topseomasterclass.pl/?s2-ssl=yes

Gdak robi to w mistrzowskim stylu :D

To nie mistrzowski styl, to wiedza zaczerpnięta z książek dla akwizytorów. Co do komentarzy... to nie mogą być złośliwe, bo to jedynie pod dowcipy podpada i jak dla mnie to cieszyłbym się jakby wszyscy pozycjonerzy od niego się uczyli, tylko szkoda, że jest część takich, którzy niestety nie skorzystają...

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Pewnie nic :D Materiał też pewnie od roku nagrywał ;)

Hehe, od razu po zapoznaniu się ze stroną i z cytowanym kilkukrotnie w ym temacie zdaniem:

Jeśli w ciągu 30 dni zrezygnujesz – oddam Ci 2 razy więcej! 

przyszło mi do głowy: poradnik jak zarobić 100% (co z tego, że to tylko 7 zł, 100% brzmi lepiej) w 2 dni i gonić to na make cash'u  :zeby:

Kiedyś nawet zapisałem się na webinar do Gdaka, makabra. Był to bardziej webinar z tych motywujących i dla tych którzy dopiero zaczynają swoją "przygodę/mękę" z pozycjonowaniem. Gdak sprzedaję marzenia a nie wiedzę, takie moje skromne zdanie.

Piękne i lśniące włosy sprawiają, że czujesz się młodo! Sprawdź na portalu KOBIECO.PL  jak poderwać chłopaka sprawdzonymi sposobami! Towarzystwo budownictwa społecznego TBS to krok ku lepszej przyszłości... Czy długi to także jeden z Twoich problemów? sprawdź jak szybko wyjść ze spirali zadłużenia!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności