Skocz do zawartości

Notatnik online - prośba o ocenę

kolpakisamochodowe.com

Rekomendowane odpowiedzi

Heja,

Co o tym myślicie 

https://makeanote.net

Wiem, wiem, jest tego pełno... Ale chciałem mieć swoje :)

Pozdrawiam

Andrzej

WYKORZYSTAJ POTENCJAŁ MARKETINGU AFILIACYJNEGO! TWÓRZ KRÓTKIE LINKI AFILIACYJNEKONTROLUJ I ROZLICZAJ PRZEKLIKIANALIZUJ EKSPLORACJĘ PO PRZEKLIKU!

ZAŁÓŻ KONTO W CPAMANAGER.NET

Na serio. Pewnie pomyślałeś, że żarcik bo bootstrap i zero kolorów i robi tylko jedną rzecz :D

WYKORZYSTAJ POTENCJAŁ MARKETINGU AFILIACYJNEGO! TWÓRZ KRÓTKIE LINKI AFILIACYJNEKONTROLUJ I ROZLICZAJ PRZEKLIKIANALIZUJ EKSPLORACJĘ PO PRZEKLIKU!

Hmm..

https://makeanote.net/read.php?note=../index.php

https://makeanote.net/read.php?note=../config.php

https://makeanote.net/read.php?note=../download.php

Cytat
Every day I'm working with databases, software code, ideas and people I am a PHP programmer with over 10 years experience on-hand

I to zapisywanie danych w COOKIES bez walidacji ;)

Markuz, dzięki za ten super test bezpieczeństwa. Odezwę się do Ciebie na priv.

Błędy od Markuza poprawione :-) Chciałem mu wysłać piwo a On nie chciał. Co za ludzie! :) Markuz jeszcze raz dzięki a innych zapraszam do notowania :D

W dniu 19.10.2015 o 10:42, jimmi napisał(a):

proste, robi to co ma robić.

Ale jak to spieniężyć ? 

W tego typu narządkach to chyba ciężko o to. Może jakieś mikropłatności czy coś ale efekt skali musiałby być naprawdę duży. No i sama usługa na tyle pożyteczna, żeby ktoś chciał za nią zapłacić.

Bracia i Siotry,

dopisałem do tego wszystkiego API coby ktoś z nadmiaru wolnego czasu mógł sobie napisać jakąś własną aplikacyjkę, np. na androida :) Zapraszam do ubogiej, ale istniejącej dokumentacji:

https://makeanote.net/api.php

Nie wiem co ma na celu taki serwis, bo jak na me gusta jest bezużyteczny....

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

W dniu 23.10.2015 o 12:44, Mion napisał(a):

Nie wiem co ma na celu taki serwis, bo jak na me gusta jest bezużyteczny....

Ja na ten przykład wykorzystuję makeanote.net do nauki języków. Przeważnie piszę jakiś tam tekst i wysyłam do nauczyciela do sprawdzenia. On nanosi poprawki, sugestie. I tak w kółko :) I głównie tak widzę wykorzystanie tego narządka - czyli praca z dłuższymi tekstami.

Drugi temat to notatki pt.

- kup pieluchy firmy X w rozmiarze Y w sklepie Z

- kup śmietanę piętnastkę

- ...

I taką notatkę będziesz mógł sobie wysłać na swój telefon, w 3 sekundy, wprost z notatnika online. Aktualnie pracuję nad takim rozwiązaniem.

Zastosowań może być więcej zważywszy na fakt, że możesz tworzyć html-owe strony z linkami w tekście. Nie wiem jak to ma się do pozycjonowania bo to nie mój temat ale myślę, że ktoś sprytny jakoś to wykorzysta.

kolpakisamochodowe.com napisał(a):

Przeważnie piszę jakiś tam tekst i wysyłam do nauczyciela do sprawdzenia.
Od tego jest poczta elektroniczna.

kolpakisamochodowe.com napisał(a):

I taką notatkę będziesz mógł sobie wysłać na swój telefon
Nie potrzeba wchodzić w strony www by dodać notatkę w telefonie które takie funkcje mają wbudowane.

... Reasumując przerost formy nad treścią  ....

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności