Skocz do zawartości

Notatnik online - prośba o ocenę

kolpakisamochodowe.com

Rekomendowane odpowiedzi

...

Pozwól ludziom samodzielnie określić do czego mają wykorzystywać pocztę ;-) Natomiast co do przerostu formy nad treścią to nie mam takiego wrażenia. Wpadasz do makeanote.net robisz notkę/artykuł/tekst, zapisujesz w pdf, txt czy tam jako publiczny dokument i spadasz. Proste i szybkie.

WYKORZYSTAJ POTENCJAŁ MARKETINGU AFILIACYJNEGO! TWÓRZ KRÓTKIE LINKI AFILIACYJNEKONTROLUJ I ROZLICZAJ PRZEKLIKIANALIZUJ EKSPLORACJĘ PO PRZEKLIKU!

ZAŁÓŻ KONTO W CPAMANAGER.NET

To chyba podobnie jak z Twoim RWD Generatorem ?
O to musisz zapytać jego użytkowników

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

hmm... nie za bardzo wiedziałem do czego miałoby mi się to przydać, ale na próbę wpisałem coś po polsku i... klops! przy zapisaniu w pliku PDF wyskoczyły mi krzaki... inne PDF-y pracują mi jak należy, więc narzędzie zapewne nie czyta polskich znaków. Tym samym jest dla mnie nieużyteczne. 

i graficznie jest mało atrakcyjne, rzekłbym mdłe. jakiś kolorek by się przydał.

ogólnie nie jestem przekonany do tego. 

A ja jak kliknę na pole tekstowe to przekierowuje mnie na adres:

https://makeanote.net/ht...</a

Do tego jest problem z rozwijaniem menu save as.

Problem pod Operą.

Black Friday 2024

W topx.pl nawet 50% taniej! - codziennie nowe promo!

hmm... nie za bardzo wiedziałem do czego miałoby mi się to przydać, ale na próbę wpisałem coś po polsku i... klops! przy zapisaniu w pliku PDF wyskoczyły mi krzaki... inne PDF-y pracują mi jak należy, więc narzędzie zapewne nie czyta polskich znaków. Tym samym jest dla mnie nieużyteczne. 

i graficznie jest mało atrakcyjne, rzekłbym mdłe. jakiś kolorek by się przydał.

ogólnie nie jestem przekonany do tego. 

Dzięki za test! Polskie znaczki oczywiście poprawiłem. Popracuję też nad samym interfejsem, żeby był bardziej przyjemny.

Jedno mnie martwi: za dużo osób pisze, że nie wie jakby ten notatnik wykorzystać do swoich potrzeb. Z drugiej strony, pomimo krótkiej obecności w sieci są osoby, które z niego korzystają - głównie do generowania tych PDFów właśnie. No i tu mam zagwózdkę - może dodatkowo opiszę co można zrobić w tym notatniku dla nowoodwiedzających.

WYKORZYSTAJ POTENCJAŁ MARKETINGU AFILIACYJNEGO! TWÓRZ KRÓTKIE LINKI AFILIACYJNEKONTROLUJ I ROZLICZAJ PRZEKLIKIANALIZUJ EKSPLORACJĘ PO PRZEKLIKU!

ZAŁÓŻ KONTO W CPAMANAGER.NET

są osoby, które z niego korzystają - głównie do generowania tych PDFów właśnie
Bo PDF'y z linkami w treści są nadal wykorzystywane w pozycjonowaniu ....

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności