Skocz do zawartości

Nieźle zabujało dziś...

D_S

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wcale tak dużo zmian nie było. 

Ale np. answear.com stracił 5000 słów.

Za 1-2h wrzucę post na bloga z informacjami. 

Narzędzie do kompleksowego wsparcia działań SEO - https://senuto.com

Darmowe narzędzie do w pełni automatycznej wyceny pozycjonowania

Odnoszę wrażenie Blake że trolujesz

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Małe i większe zmiany, na zielono i czerwono.

Blake, wypowiadasz się (wyolbrzymiam) w każdym temacie i w każdym tylko starasz się podnieść ciśnienie. Chłopie, nie masz nic lepszego w życiu do roboty? W szkole Cię nie lubili? Daj sobie spokój, jak Ci się coś nie podoba, nie są Ci potrzebne jakieś informacje, albo nie podoba Ci się jakiś temat, to go kur.. OMIŃ! 

Wybaczcie, ale jak widzę jego nick to mnie już szlag trafia.

Można blake nie lubić, chociaż nie wiem za co, ale dobrze go poczytać. Po prostu on tylko jasno pisze, że większość ludzi z tego forum po prostu i tak nie będzie umiało wykorzystać narzędzia oferowanego przez Salka, bo nie działa na taką skalę, żeby musieli. Blake w przewrotny sposób dba o Wasze portfele ;) Doceńcie to.

Osobiście przychylam się do tezy, że to co ładnie w górę teraz poszło, dupnie równie mocno w najbliższym czasie.

Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego

Można blake nie lubić, chociaż nie wiem za co, ale dobrze go poczytać

Po prostu on tylko jasno pisze

Blake w przewrotny sposób dba o Wasze portfele ;) Doceńcie to.

Za jednym zamachem walnąłeś 3 cytaty roku. Miszcz. :)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Wg. mnie zmiany są już od kilku dni (około 17/18teg) i cały czas są wprowadzane - być może tak jak zwykle korygują to co wprowadzili. 

Internety robie! Jeśli Ty też to sprawdź nowy SAX.PL - tani hosting www. Kod rabatowy dający 50% zniżki to: [sAX2014].

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności