Skocz do zawartości

Koszt stworzenia sklepu Internetowego na prestashop

Daria662

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Dostałam propozycje wykonania sklepu Internetowego, jednak będzie to moje pierwsze prywatne zlecenie na sklep, dlatego nie wiem jaką cenę mogę zaproponować za usługę.

Sklep chce postawić na Prestashop i zainstalować darmowy szablon, a następnie dopasować go graficznie (w tym wykonać grafiki) i poustawiać wg wytycznych klienta (na ile będzie pozwalała modyfikacja, bo pracowałam na preście 2 lata i wiem, że z niektóre rzeczy jest bardzo ciężko zmodyfikować). Do tego oczywiście postawienie na hostingu i domena (koszty liczone osobno).

Jaka cenę mogę zaproponować, mając na uwadze też to, że nie jestem jakimś doświadczonym mistrzem w tym (zakładałam dopiero dwa sklepy internetowe, jednak było to w firmie, w której pracowałam i nie brałam za to osobnej gaży)?

Za wszelkie propozycje będę wdzięczna.

Umiejętności oszacowania ceny swoich usług to podstawa w prowadzeniu biznesu.  

Na forum są zawodowcy,  którzy na codzień świadczą takie usługi. Nie oczekuj,  że zarobisz tyle co oni. Biorąc pod uwagę poniższe sam oszacuj tak aby klient był zadowolony i Ty. ;)

mając na uwadze też to, że nie jestem jakimś doświadczonym mistrzem w tym

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Przekalkuluj swoje umiejętności, żeby nie wyszło Ci za godzinę 9,50 ;-)

Tak całkiem serio, gotowy szablon - dostosowanie, gotowa presta - z drobnymi poprawkami php, możesz śmiało krzyczeć 1700 - 2000 pln

E. strrrrrasznie nie lubie prestowców

Robimy nadruki na kubkach, poduszkach i innych gadżetach - alenadruk.pl

Dostałam propozycje wykonania sklepu Internetowego, jednak będzie to moje pierwsze prywatne zlecenie na sklep, dlatego nie wiem jaką cenę mogę zaproponować za usługę.

Jaka cenę mogę zaproponować, mając na uwadze też to, że nie jestem jakimś doświadczonym mistrzem w tym
Jedyna słuszna cena to za FREE w ramach portfolio i nauki.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności