Skocz do zawartości

Co dalej - pozycjonowanie

pchelp

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Zrobiłem chyba juz wszystko ale dalej 0 efektu.

1)Przeczytałem kurs zmieniłem tagi dostosowałem wszystko

2)Dodałem strone do jak wychodzi z MSN około 55 katalogów

3)Zaindeksowałem w Google

4)Zaindeksowałem w Onecie, Wp, MSN, Szukacz, Netsprint

5)Mam linkuj.pl

6)NIE WIEM CO DALEJ

PS. Wymienił bym sie linkami ale nikt nie chce bo podobno mało zaindeksowany jestem w Google albo 0PageRang :) Pomocy-Help-Hilfe :(

załóż google adsence, google sitempaps, dodaj koniecznie do klatalogu dmoz, uruchom google analistic odaj do większej liczby ktalogów, wykup chociby jedną reklame na stronie głównej jakiegoś serwisu przynajmniej na 1 miesiąc, wymieniaj sie linkami.

Lukas Podolski, zapraszam na moją strone internetową Lukas Podolski

"Stronke mam moze z Tydzien."

Więc to może zaszkodzić

"5)Mam linkuj.pl"

tak samo jak dodawanie szybko do sporej ilości katalogów z tym samym anchorem. Nie spiesz się tak.

"Stronke mam moze z Tydzien."

Więc to może zaszkodzić

uff.. mocna rzecz.

jak poszukasz na forum, znajdziesz historie setek nowych stron - na poczatku jest zwykle chaos, chwilowa radość z fresh site bonus, powolny powrót wysoko...

wywal tego linkuja, dodawaj linki i czekaj. i jeszcze dodawaj linki i czekaj. i jeszcze dodawaj linki...

mam troszke inne pytanie (związane z tym tematem), pozycjonuje sobie strone na 4 frazy, po pewnym czasie widzę, że na 2 frazy jestem na 1. miejscu w wyszukiwarce google.pl

czy jest sens dodawać do katalogów stronę z tymi frazami, pod którymi strona jest już na pierwszym miejscu?

drugie pytanie... powiedzmy tak: mam frazy A, B, C, D.

na C i D jestem na 1 miejscu w google. czy to, że bede dodawał do katalogów strone z anchorami C i D ma wpływ na pozycję pod frazami A i B ?

czy jest sens dodawać do katalogów stronę z tymi frazami, pod którymi strona jest już na pierwszym miejscu?

Pozycjonowanie to niekończąca się opowieść. Sęk w tym, że katalogi wkońcu wyczerpiesz, więc lepiej zacznij myśleć nad innymi drogami - szukaj na forum tematów o zapleczu. :D (Mam nadzieję, że przeze mnie nie powstanie zaraz kolejny powielony topic o zapleczu. Jak tak to sory Erbit! ;) )

mam frazy A, B, C, D.

na C i D jestem na 1 miejscu w google. czy to, że bede dodawał do katalogów strone z anchorami C i D ma wpływ na pozycję pod frazami A i B ?

Testów osobiście nie robiłem, ale raczej bardzo niewielki.

Moje ulubione radio internetowe.

Pozdrawiam.

na 2 frazy jestem na 1. miejscu w wyszukiwarce google.pl

Ja osobiście nie widze sensu (chyba, ze jest to oblegana fraza i konkurencja czuwa)

mam frazy A, B, C, D.

IMHO Każdy link ma wpływ na pozycjonowanie, im więcej linkow tym lepiej, tym wyżej w rankingu. Jednak lepszy efekt uzyskasz jak zajmiesz sie bezpośrednio za frazy A i B.

dodaj koniecznie do klatalogu dmoz

Z tym dmoz-em to bym sie nie spieszył, bo możesz sobie zaszkodzić na tym etapie.

Stronke mam moze z Tydzien.

Co do wymiany nikt nie chce sie wymieniac :D

Nikt nie chce sie wymieniac? Dodawaj do katalogów, czekaj cierpliwie, tu masz fajny spis: www.katalogiseo.info

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności