Skocz do zawartości

Dlaczego nie dajecie - ostatnio dodane

papieros

Rekomendowane odpowiedzi

mają mają, tylko teraz jest w modzie taki kod :

div position: absolute left: - 5000px

bo teoria głosi, że kiedy DIV jest widoczny to Google banuje.

:)

serce.gifKocham Cię | Życie po Ślubie | Psychopatologia

Popełniłeś tylko jeden błąd ... jaki ? ... RAMBO !

niektórzy nie chcą dodatkowych linków wychodzących ze strony głównej
A po co linki wychodzące w tym przypadku? Tu chodzi o linkowanie wewnętrzne, aby googliel szybciej trafił do nowej kategorii lub podstrony.

Mnie jedno zastanawia: Dlaczego jak się wejdze w szczegóły opisu strony, to nie ma żadnego linku do strony z anchorem który został podany przy wprowadzaniu strony?? Przecież jest to najbardziej wartościowa strona, na której jest największy opis na temat naszej strony i najmniej obcych linków wychodzących.

.

A po co linki wychodzące w tym przypadku?

w standardowej wersji skryptu jest OBL

Tu chodzi o linkowanie wewnętrzne, aby googliel szybciej trafił do nowej kategorii lub podstrony.

Tak będzie gdy właściciel katalogu wykaże się inwencją twórczą i przerobi kod aby link z ostatnio dodanych kierował na konkretną podstronę z danym wpisem :)

respect.gifgoogle.gif

z tego co pamiętam był topic już o tym gdzieś w okolicy końca jesieni :)

Były stwierdzenia, że taki krótkotrwały link może szkodzić niektórym stronom.

Nie robiłem testów więc nie wiem, z drugiej strony google czyta by może już za godzine nie przeczytać bo była rotacja lub jest a po 24h link znika, jeśli teraz zdarzy sie to na 50-100 stronach (różnie ludzie dodają, różnie boty czytają) to ...

Sam mam tylko w jednym katalogu zostawione "ostatnio dodane" by były jakiegolwiek zmiany na głównej stronie.

Z cyklu "Przysłowia Polskie":
- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."
Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl

ja w swoich spamiarkach mam przerobione "ostatnio dodane" na linki do stron szczegółowych - kwestia edycji 2 wersów a liczba indexowanych stron od tego czasu drastycznie skoczyla w góre ;)

Sens stawiania precli jest taki że jak Google da nam bana na domenę do której linkujemy to będą musieli nam oddać samolot.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności