Skocz do zawartości

[info] Cykl życia domeny według OVH

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

To że wykupił i nie zarobił nie czyni z tego jegomościa zlodz_ieja!

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Co to za dziwny typ? Po tym wątku wnoszę, że ma pretensję do ludzi o to, że rejestrują domeny?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Czy gdzieś napisałem, że on mnie okradł? Nie.

Ja nie wiem, tak ciężko wczuć się w czyjąś sytuację i zrozumieć o co chodziło? :) Wystarczy przeczytać ze zrozumieniem tekst i moje komentarze pod nim.

Oczywiście, że facet miał miał prawo wykupić tę domenę i to zrobił. Jak widać, stracił kasę. Gdyby po ludzki podszedł do tej sprawy, na pewno byśmy się dogadali. Ale on wolał dać zaporową cenę.

Nie chce mi się już więcej tłumaczyć, bo i tak każdy ma swoją teorię...

Aby nie spamować tego zacnego forum, proponuję przenieść dyskusję tutaj: 

https://www.egosuper.pl/virtualni-zlodzieje-domen/

Oczywiście, że facet miał miał prawo wykupić tę domenę i to zrobił

on wolał dać zaporową cenę.

Jeżeli 500 to była zaporowa cena to znaczy, że domena nie jest warta funta kłaków.

Gdyby po ludzki podszedł do tej sprawy, na pewno byśmy się dogadali

Jak wyżej. Podszedł bardzo po ludzku proponując taką cenę. Zawsze mógł zażądać 5k, nie?

PS. Na serwer porządny też Cię nie stać? Ta storna z tymi wypocinami jak nie dałeś się naciągnąć na szwindel nigeryjski ładuje się jakby na bananie stała podłączonym do EDGA.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Gdyby po ludzki podszedł do tej sprawy, na pewno byśmy się dogadali. Ale on wolał dać zaporową cenę.

A czego Ty chcesz? Chce taką cenę przystajesz na propozycję, nie chcesz rezygnujesz. Proste jak budowa cepa.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Czy gdzieś napisałem, że on mnie okradł? Nie.

[...]

Tak. Nawet kilkukrotnie. Pan pieniacz zapomniał co pisał na swojej marnej stronie?

Wprost z twojego precla, bo blog to za duże słowo..

<title>Wirtualni złodzieje domen | Egosuper.pl</title>

<h1 class="article-title">Wirtualni złodzieje domen</h1>

czułem się trochę jakbym negocjował ze złodziejem moją własność

Dla przypomnienia definicja słowa "z ł o d z i e j"

z ł o d z i e j - osoba dokonująca lub trudniąca się kradzieżą.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności