Skocz do zawartości

Urząd pracy zapłaci za twoje szkolenie z SEO/SEM

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

zakręcony napisał(a):

Ty pobierasz opłaty w naturze, a to nie do końca jest takie za darmo

Nie tak do końca, u mnie jest na zasadzie co laska, tfu co łaska :D

Moja  fotografia kulinarna  :D  Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

"Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ

• Odpowiedzi 169
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  Xann napisał(a):

Niebezpieczni są ludzie bez ambicji

Niebezpieczni są ludzie z przerostem ambicji,  oni zrobią wszystko dla kasy.  

Normalny człowiek posiada hamulce moralne. ;)

E.

BTW,  

Xann napisał(a):

Aha, wali mnie polityka i kto jest u koryta, kiedyś sami odkrtyjecie że bez względu kto jest u koryta to sami musicie się troszczyć o dach nad głową i żarcie, wiec ja się troszcze

Jak wejdziesz do wielkiego świata biznesu stwierdziła, że duże pieniądze są właśnie w polityce.  Takie dotacje z UP to chyba tylko na waciki.  :)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

a wystarczyło was popduścić do dyskusji bueheheheh

LOL

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Xann napisał(a):

Bardzo cenna uwaga od sprzedawcy kodów do katalogów

Skierowana do sprzedawcy punktów na zbanowanych domenach do upadającego swla :D A.D. 2015, który żebra w UP o parę groszy.

Sorry, ale nigdy nie przeskoczysz pewnego poziomu, bo jak już wcześniej napisałem do tego nie wystarczy być drobnym cwaniaczkiem.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

s_matysik napisał(a):

ewebem nadal można podziałać

Działaj.

D_S napisał(a):

Bo on jest grubym cwaniaczkiem ;)

Na tyle grubym, że widzę większe możliwości niż wyskubanie paru złotych z UP.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Xann napisał(a):

e-weblink.com ma się cały czas bardzo dobrze nadal mam ok 300 kont PRO wiec sobie policz sam ile z tego jeset miesiecznie

Szacun za umiejętość sprzedaży czegoś co nie działa.

Doprecyzuję.

Działa.

Działa pozytywnie tylko na portfel sprzedającego.

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

s_matysik napisał(a):

....

dlaczego tak twierdzisz?

ludzie punkty nadal kupują,

Dlatego że jako nieuczciwy handlarz został jako jedyny zbanowany i nie może przeboleć :) wiec pozostała teraz sprzedaż multikodow :)

Marketing internetowy dla firm

Xann napisał(a):

wiec pozostała teraz sprzedaż multikodow :)

Kup je a podeślę Ci 100 bezrobotnych na szkolenie. Jeżeli tego nie zrobisz wpłacasz 10k na fundację. Czas masz do końca tygodnia.

Chyba nie tylko ja widzę, że żyjesz w matrixie. Przypominam, że mamy rok 2015! Nie moja wina, że zatrzymałeś się na 2005 i wydaje Ci się, że swl ma się dobrze i cały czas działa! Ja danych z sufitu nie biorę - w tym miesiącu testowałem swla (gotlinka, bo mam pewność, że przynajmniej tam nie ma zbanowanych domen) - efekt ŻADEN!

To jak z tymi multikodami? Kupujesz czy przestajesz szczekać?

ciekaw jestem kiedy tym biznesem zainteresuje się prokuratura, przecież to jawne marnotrawienie publicznych pieniędzy z nikła szansą na przełożenie na jakikolwiek etat :)

blake napisał(a):

w tym miesiącu testowałem swla (gotlinka,

Oho, to już tez Gotlink przestanie działać. Nie testuj przypadkiem statlinka. ;)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

W dniu 25.10.2015 o 19:17, s_matysik napisał(a):

Udowodnij, też mogę pisać, że coś działa, ale rzeczywistość jest inna.

2015 rok jest, niech mi ktoś pokaże stronę w topie robioną SWL dynamicznym to uwierzę, że działają. Testowałem e-weba, gotlink i nic nie rankują. 2 lata temu jeszcze działały, teraz nie działają, więc nie piszcie głupot.

SzlafRock napisał(a):

to już tez Gotlink przestanie działać

Gotlink działa i ma się świetnie, tak samo jak reszta swli. Problem tylko taki, że efektów po nich nie ma :D Jak widać handlarze z głodu przymierają i szukają kasy w UP.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności