Skocz do zawartości

Urząd pracy zapłaci za twoje szkolenie z SEO/SEM

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 169
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wartościowanie kogokolwiek/czegokolwiek po umiejętności:

Leopolis napisał(a):

wie jak zarabiac hajsy

u mnie osobiście wywołuje atak śmiechu ;). Jak już chcesz kogoś wesprzeć to rób to z głową używając argumentów nie dających na przykład możliwości takiej riposty jak:

Cytat
powszechnie wiadomo, że największy "hajs" robi się na największym g...

:D

PS

osobiście nie "sram" na szkolenia Tomka tylko na jego hipokryzję , bo z jednej strony "jedzie" po rządzących a z drugiej dzięki ich debilizmom (bo debilizmem jest marnowanie moich/naszych pieniędzy na obecny system szkoleń) dostaje kasę ;)

To tak jak Krysia Janda która kiedyś puściła zjebki pisdziorom przed którymi wcześniej się płaszczyła aby dostać (i dostała) grubą dotację... :P

Moja  fotografia kulinarna  :D  Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

"Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ

whiner napisał(a):

Ps. Nie wiem po co sie w ogole wypowiadam,

No właśnie, po co?

Beerbant napisał(a):

Jak już chcesz kogoś wesprzeć to rób to z głową używając argumentów nie dających na przykład możliwości takiej riposty jak:

Krzysztofie, szanuje Cie za Twoją wiedzę i profesjonalizm ale z łaski swojej nie ucz mnie jak mam bronić Xanna:) I oczywiście również życzę POSTępowania z głową:)

szfab napisał(a):

Widzisz, masz swojego mentora

Problem waszej branży polega na ogromnej ilości "frustratów" wśród was:) Siedzi jeden z drugim i płacze że mu klient nie chce zapłacić za katalogowanie. A jak mu zapłaci to potem kolejne rozczarowanie bo strona nie chce wejść w top. No to co zrobię, zaloguje się na forum i dodam kilka uszczypliwych komentarzy nie wnoszących nic do tematu:) A na swoje usprawiedliwienie porównam SEO najlepiej do fizyki kwantowej (podobny stopień trudności) żeby usprawiedliwić własne niepowodzenia, a głupszych złapać na konkretny abonament w skali miesiąca, "bo to przecież prawie jak fizyka kwantowa!" Reasumując drażni mnie bezpodstawnie panujące cwaniactwo w branży :)

MaxPan napisał(a):

Na początek, PiO to nie rynsztok

Przepraszam za niecenzuralne słówko, obiecuje poprawę, jeśli za wyrażenie swojej opinii nie wylecę z forum:) Pozdrawiam!

Widzę, że  bajka "Nowi klakierzy Xann'a" trwa w najlepsze ;)

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Leopolis napisał(a):

Jakby co to xann mnie nie opłaca

wtf6.gif

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Leopolis napisał(a):

jeśli za wyrażenie swojej opinii nie wylecę z forum

Podejrzewam, że Twoja opinia na forum mało kogo obchodzi, gdybyś miał jakikolwiek autorytet lub ktoś miał wyrobioną opinię o Tobie, to może wtedy... a tak to wpadasz nagle, piszesz, że Xann jest THE Best? No postaw się na miejscu innych osób. Szeptanka albo multikonto... tyle w temacie kolego. Raczej mu nie pomagasz.

O_o

szfab napisał(a):

Szeptanka albo multikonto...

Szeptanka na forum pozycjonerów, do tego na temat szkoleń które fakt faktem mało kogo tutaj obchodzą. Po za hejtem oczywiście:) Przypuszczam że to branżowe przewrażliwienie;)

szfab napisał(a):

Podejrzewam, że Twoja opinia na forum mało kogo obchodzi, gdybyś miał jakikolwiek autorytet lub ktoś miał wyrobioną opinię o Tobie, to może wtedy...

Racja, postaram się więc nie opiniować na przyszłość:) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności