Skocz do zawartości

Po zdjęciu filtra strona daleko w wynikach

asman

Rekomendowane odpowiedzi

To że został zgłoszony Disavow nie oznacza, że były w nim WSZYSTKIE linki

Strona pozbyła się linków, które spowodowały nałożenie kary, a nie które wypozycjonowały witrynę.

Zazwyczaj jest tak, że te linki na, które została nałożona kara są pozycjonujące. Google nie nakłada kary na linki bez znaczenia.  Zgłaszanie do disavow linków pozycjonujących (ogólnie wszystkich linków) jest jak strzał w oba kolana. :) Ty tego doświadczyłeś. Życ można ale jest trudno. Trzeba zaczynać prace od nowa.

Nawet gdyby linków było mało nie wyjaśnia to dlaczego google kieruje na niezoptymalizowaną podstronę.

Wyjaśnia. Filtry z powiadomieniem nie równa się filtrowi bez powiadomienia.

Osobiście nie dzielę filtrów na ręczne i algorytmiczne. Wszystkie filtry są algorytmiczne.

Filtr algorytmiczny powinien chyba odpuścić po zmianie całej witryny.

Nie. Zależy za/na co był nałożony.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Nie napisałem, że chcę darmowy audyt, bo go NIE potrzebuję.

Problem w tym, że

wskazówki gdzie szukać problemu

są wynikiem audytu :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Przed wyjazdem służbowym możesz napisać pytanie na jakimś forum gdzie szukać hotelu który spełni Twoje wymagania.

Jesteś na dobrej drodze, zadaj pytanie: Gdzie szukać firmy która zajmuje się pozycjonowaniem lub sam jej poszukaj.

Zapłacić będziesz musiał tak samo jak ja za hotel.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

zdjecie recznej kary dla stron o sredniej reputacji wcale nie oznacza wzrostow pozycji  .  to bzdety te kary i zdejmowanie ich w 80%

jak to wizytowka firmy to robisz kolejna na nowej domenie , albo najlepiej robisz ich 5 i rozwaznie linkujesz bez automatow

Gupie google niczego nie potrafi dobrze zrobic

Przed wyjazdem służbowym możesz napisać pytanie na jakimś forum gdzie szukać hotelu który spełni Twoje wymagania.

Jesteś na dobrej drodze, zadaj pytanie: Gdzie szukać firmy która zajmuje się pozycjonowaniem lub sam jej poszukaj.

Zapłacić będziesz musiał tak samo jak ja za hotel.

To że mam problem z jakąś witryną i szukam pomocy na branżowym forum, chyba nie oznacza, że nie mam pojęcia o pozycjonowaniu? Nie jest to jedyna strona którą się zajmuję, więc szukać daleko nie muszę. Poza tym nie dodałeś jeszcze nic konstruktywnego do tematu, więc może lepiej przemilcz zamiast zaśmiecać wątek.

To że mam problem z jakąś witryną i szukam pomocy na branżowym forum, chyba nie oznacza, że nie mam pojęcia o pozycjonowaniu? Nie jest to jedyna strona którą się zajmuję, więc szukać daleko nie muszę.

A mi się wydaje wprost przeciwnie, Jakbyś miał pojęcie to byś nie pytał i to jeszcze tak aby dać gotową odpowiedź. Ale masz rację z mojej strony EOT.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności