Skocz do zawartości

Google co robie źle ?

SidSpeed

Rekomendowane odpowiedzi

Każdy może sobie radzić inaczej, nie ma "uniwersalnej metody" bo każda strona jest inna,ma inne "parametry", ma inną tematykę, inne zadanie do spełnienia. Nie ma jednej metody.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

co proponujesz dla strony z tematyki - hotel -

katalogowanie

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Na pewno dobry budżet, a określenie "hotel" guzik mówi (bez urazy) . W tej branży wykorzystuje się lokalizacje , atrakcyjność, dodatkowe usługi, gastronomię i pierdyliard różnych innych czynników.

Chyba jest różnica pomiedzy Sheratonem a "hotelem" z 4ma pokoikami co ?

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

W samej miejscowości jest ich 5

To konkurencja żadna, dobrze zrobiona strona. wpis w mapki i wystarczy parę linków.

Jak żeś się uparł na katalogowanie to dodaj się do katalogów onetu, interii, wp

Tak jak pisał kolega Beerbant do fraz typu Hotel Limanowa wystarczy dobra optymalizacja strony (i tu padnie zaraz padnie pytanie jak to zrobić), dosłownie kilka, kilkanaście linków i odczekać swoje.

Robimy nadruki na kubkach, poduszkach i innych gadżetach - alenadruk.pl

czy katalogowanie ma większą wartość niż zwykły odsyłacz z innej strony do hotelu o wysokim pagerank.

Zwykły to znaczy jaki? ;) Bardziej niż na PR patrz na skale zaspamowania miejscówki do której zamierzasz dodać linka. Lepiej być sam na stronie z PR0 niż jednym z 500000 na stronie z PR6 ;)

Lepiej być sam na stronie z PR0 niż jednym z 500000 na stronie z PR6 ;)

Nie, to tak nie działa. Lepiej być na stronie gdzie jest 500000 linków dodanych przez kilka myślących osób, niż na takie gdzie jest 10 linków dodanych przez debili.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Lepiej być na stronie gdzie jest 500000 linków dodanych przez kilka myślących osób

Jeśli kilka (od 2-9) osób dodaje na stronie 500 000 linków to nie są to myślące osoby.

Jeśli przyjąć, że jest to 9 osób to średnio wychodzi po ponad 55 500 linków na osobę. To jest dopiero debilizm.

Coś chciałeś powiedzieć ale ci nie wyszło. Jak zwykle.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

55 500 linków na osobę

To jakieś lamy widoczne są. U mnie dziennie idzie ta liczba x5

Coś chciałeś powiedzieć

O to się nie bój, ja wiem co mówię w odróżnieniu od reszty teoretyków i czytaczy blogasków.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności