Skocz do zawartości

Zapraszam do moojego qlweba

schultz

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

chcę dodać stronę w domenie forall.pl i dostaje "These words are prohibited: 'oral'" :)

brzydka zbieznosc nazw : )

zaraz usune i bede musial usuwac "fajne" rzeczy recznie.

Sprobuj rano.

"Ludzie postepuja rozsadnie, wtedy i tylko wtedy, gdy wszystkie inne mozliwosci zawioda"

https://www.pierwiastki.republika.pl/

https://www.serwiskomputerowy.warszawa.pl/

dodatkowo tworzy ci sie farma linków, masz coś chyba 27 linków zewnętrznych prócz tych dodanych do katalogu. Wchodząc np. w zakładkę odchudzanie to razem z tymi znajdującymi się w tej zakładce jest ich coś chyba z 34. Coś mi się wydaje, że skuteczność takich linków jest znikoma ale mogę się mylić.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

A mi coś się wydaje, że masz za dużo linków w stopce :)

Co do linków w stopce to jest to chyba sprawa administracji a nie twoja. Mógłbyś napisać coś bardziej konstruktywnego, a nie zajmować się jakimiś pierdołami.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności