Skocz do zawartości

Adwords nie chce pieniędzy? dlaczego :-(

pdusp

Rekomendowane odpowiedzi

Mam konto adwords od 2004r. Chciałem doładować je przelewem bankowym, ale mam niestety pecha.

Funkcjonujący zazwyczaj poprawnie mechanizm generowania numeru koniecznego do podania na przelewie nie działa, nic się nie dzieje - totalnie mnie ignoruje i w IE i Mozilli.

Również maile do google.pl bez odpowiedzi przez kilka tygodni - tak jakby wszyscy wyjechali na wakacje i wyłączyli serwer :-)

Przez pewien czas nie korzystałem z konta, wszystkie kampanie zablokowane - również nie można uaktywnić - jednym słowem kicha.

Pozdrawia

Piotrek

dlatego warto posiadac karte kredytową - szybko łatwo i przyjemnie aktywujesz i doładowujesz konto :P

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• 1 miesiąc temu...

heh odpisuje mnie nawet po 12 godzinach, a wysyłam i bluzgi za to że moją płatność zgubili, od prawie 2 miesięcy nie mogą kasiory znaleźć, a dostali już faksy i inne badziewia.

IE to taki program, który pozwala na oglądanie internetu z Twojego komputera i odwrotnie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności