Skocz do zawartości

Strona teatru ognia do oceny.

luniek88

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

kiedyś wrzucałem tutaj swoją stronę, ale modyfikowałem ją i chcialbym zapytać o Wasze rady szczególnie jeżeli chodzi o pozycjonowanie. Z góry dziękuję za wszystkei wskazówki.

Strona: www.teatrmantra.pl

Pozdrawiam.

Ten slider za bardzo rzuca się w oczy i psuje efekt. Wystarczyłby zwykły slajd albo jakiś delikatniejszy efekt typu blur. To pierwsza rzecz, która się rzuca w oczy jak się wejdzie na stronę i po prostu razi. Jeśli chcesz mieć w tym miejscu jakiś efekt przejścia między zdjęciami, to na pewno coś delikatniejszego. Do tego jest krótszy niż zdjęcie pod nim. Albo zdjęcie, albo slider, nie jedno na drugim I w stopce też ten zawijas niepotrzebny, wystarczyłoby w mojej ocenie czarne tło i tyle.

Klikając na logo na ułamek sekundy znika slider i widać, co jest pod nim. Powiem Ci, że zostawiłbym tylko to zdjęcie pod spodem, a sam slider zrobił dużo delikatniejszy i nie w tym miejscu. Według mnie efekt byłby dużo lepszy, gdyby góra strony była statyczna - logo, menu, potem to zdjęcie, co masz pod sliderem, a potem reszta.

Edit: to tak na szybko, a co do pozycjonowania, to już zostawiam specjalistom.

Jak dajesz teksty do czytania to zrób większą czcionkę, bo nie mam ochoty wytężać wzroku na takiej dużej ilości tekstu...

Zresztą nie wiem czemu tak mieszasz fonty - lepiej się chyba jakiś zdecydować...

Jaki jest cel istnienia strony? Zbieranie lubisiów?

Bo wszędzie wali po oczach polub nas, ale zapytaj o ofertę albo zamów coś to ciężko znaleźć...

Ogólnie jednak mam wrażenie, że jest lepiej o ile dobrze kojarzę poprzednią stronę.

Stroan jest ciemna i nieczytelna, zlewa się. Font traiczny - ledwo da się to czytać.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Mądrze prawicie :) A czy jest ktoś kto by się podjął zrobienia poprawek tej strony? Obawiam się, że sam mogę nie podołać. Proszę o jakiejś oferty na priv albo maila: grzegorzluniewski@teatrmantra.pl

Jeszcze raz dzięki za rady :)

Mądrze prawicie :) A czy jest ktoś kto by się podjął zrobienia poprawek tej strony? Obawiam się, że sam mogę nie podołać. Proszę o jakiejś oferty na priv albo maila: grzegorzluniewski@teatrmantra.pl

Jeszcze raz dzięki za rady :)

Bardzo fajna tematyka. Dlatego proponuję nie zlecać "poprawek" tego co jest, tylko zlecić komuś ogarniętemu całkowity redesign strony.

Aktualnie jest bardzo mizernie.

To będzie inwestycja, która się zwróci.

Dołącz do społeczności polskich web developerów i designerówZOSTAŃ WEB NINJA
Nowe forum modowe | hydraulik kutno

Ja się przyczepię do

Rekomendacje:

nie widzi mi się nazwa "Galeria" przy każdej grafice w rekomendacji 

sama prezentacja tych referencji też jest nieczytelna

Skład:

Ładne zdjęcia, ale chciałoby się przeczytać 2-3 zdania o artystach. Tekst wpłynąłby pozytywnie na pozycjonowanie

Galeria:

"wybór galerii" w tym miejscu jest bardzo mało czytelny. zmęczyłem się po 5 sek. 

Ogólnie masz sporo do poprawki. Powodzenia!

Dużo tego, więc sam się nie wyrobię. Dzięki wszystkim za cenne podpowiedzi. Pozwoliłem sobie swoje zlecenie zamiescić tutaj: https://www.forum.optymalizacja.com/topic/218845-redesign-strony/

Gdyby ktoś był chętny to zapraszam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności