Skocz do zawartości

Następny qlWeb - www.lupa.yoyo.pl

Opin

Rekomendowane odpowiedzi

Napewno przybywające wpisy będą mobilizacją do dalszej pracy i wielu zmian.

Myślę ze najpierw trzeba wprowadzić zmiany a dopiero potem będa przybywać wpisy.

Chodzi o to:

https://www.lupa.yoyo.pl/captcha.php

Dziękuje , wyłączyłem token graficzny i już można bezproblemowo dodawać wpisy , do czego zapraszam :)

Brakuje kategorii głównej TURYSTYKA...

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

Tak sie zastanawiam czy jest sens sie dodawac :D - to znaczy o ile pamietam dodawalem sie juz do 3 albo wiecej qlwebow postawionych na yoyo.pl (czyli darmowce) - ma sens dodawanie sie do nastepnego ???

Przykladowo mam na swojej domenie jeden katalog www.katalog.3vstudio.net - z tego co wiem nie ma sensu robic kolejnych np. www.katalog-seo.3vstudio.net

Chyba ze ewentualnie dla nabijania punktow w linkujPRO itp. ale wartosci pozycjonujacej to chyba nie ma zadnej ?

Jak ktos jest bardziej zorientowany w temacie to bylbym wdzieczny za odpowiedz ;)

P.S. Opin - sorrki za maly offtopic :)

3V Studio - projektowanie stron www

Pomóż bezdomnym zwierzakom - koty - porady, adopcje, leczenie

Tu znajdziesz: meble stylowe w najlepszych cenach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności