Skocz do zawartości

[edytowano] linki w se.pl - czyżby brukowce zaczęły być zapleczem SEO?

ro007

Rekomendowane odpowiedzi

https://www.se.pl/pieniadze/konsument/monitorowanie-pojazdow-nie-tylko-dla-duzych-firm_709904.html

To już przegięcie - ja rozumiem, że są płatne artykuły i sprzedajni dziennikarze ale portale internetowe, nawet plotkarsko-brukowe powinny trzymać jakieś standardy, a tak stają się wysypiskiem linków w kontencie. Rozumiem intencje firmy pozycjonującej t-matic ale to jest już przegięcie. Też dodałem link w komentarzach - a niech będzie jeszcze większe śmietnisko, jaki mamy contetnt marketing każdy widzi...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Skończcie może z tą hipokryzją co ?? Czepiacie się tego gównianego Se a sami napierd***** artykułami w Whitpresie :)

Moja  fotografia kulinarna  :D  Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

"Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ

ale to jest już przegięcie.
Rozumiem, że jak to by były twoje linki w treści, to przegięcia by nie było :wacko:

nawet plotkarsko-brukowe powinny trzymać jakieś standardy
też takie właśnie trzymają "plotkarsko-brukowe"

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

ale portale internetowe, nawet plotkarsko-brukowe powinny trzymać jakieś standardy

Glebłem :hahaha:

ja bardzo chętnie skorzystam z ich oferty

Nie opłaca się, uwierz na słowo ;)

Moja  fotografia kulinarna  :D  Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

"Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ

jaki mamy contetnt marketing każdy widzi...

grunt, że Google kocha takie naturalne linki. Zamiast narzekać zleć im swój artykuł.

a tak swoją drogą ten tekst z linku, to jakości nędznego precla.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

NO dobra ... czyli wszystko jasne - zamykać ? :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zamykać te pretensje do garbatego o proste dzieci :D

Przypomnę, że nawet w onecie też bez problemu możesz pozyskać link DF i to całkiem za darmo (nie możliwe!?) Wystarczy, że nauczysz się korzystać z: https://autorzy.onet.pla nie psioczyć. Wtedy możesz albo świecić reklamą albo dawać linki do siebie w zależności tam od tego co chcesz.

Też dodałem link w komentarzach

W disqusie? Wow. Link nofollow zwłaszcza, że disqus jest przez JS więc marne szanse, że G go zobaczy.

Czepiacie się tego gównianego Se

Wolisz żydorczą  ? Sądząc po Twoich wpisach tu jestem prawie pewny, że nie. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności