Skocz do zawartości

domniemany spam

Regmen

Rekomendowane odpowiedzi

Duzo piszecie o spamowaniu google. No to wypozycjonowalem jedna strone zgodnie z wszelkimi regulami(przynajmnije tak mi sie wydaje). Sprawdzilem to na stronie https://www.szewo.com/meta/index.phtml. I wszystko bylo ok. Pozycjonowalem glownie pod slowa: serwis drukarek, naprawa drukarek modernizacja komputerów. Na poczatku nie zaspamowalem Title i mialem cos takiego:"AF Serwis Naprawa Drukarek Modernizacja Komputerów Wroclaw" i pod serwis drukarek bylem na 12 pod naprawa druk. bylem na 4, modern. 1. Potem przerobilem Title::"AF Serwis Drukarek Naprawa Drukarek Modernizacja Komputerów Wroclaw" i jestem na miejscu 2 pod naprawa druk,miejsce 5 serwis druk, 1 mod komp. Czyli z tego wynika ze google uznaje takie zaspamowanie. Przetestuje to jeszcze dokladniej i przedstawie wam dalsze wyniki.

I mam jeszcze pytanie dotyczace keywords "hacking" - czy slowo jest tak "zuzyte" ze nie moge sie ni ch** przebic mimo ze z moim page rank 4 idealnym dostosowaniem strony itp nie moge byc w pierwszej 300!!

AF Serwis Drukarek Naprawa Drukarek Modernizacja Komputerów Wroclaw

Ale co to za spam? Przecież to najzwyklejszy tytuł w dodatku zgodny z treścią.

Do <title> w HEAD możesz napakować tyle tekstu ile Ci się podoba i o ile dobrze pamiętam nawet 50-ty czy 60-ty wyraz (być może i więcej) bierze udział rankingu więc twórz go bez obaw pamiętając aby w pierwszych (widocznych w wynikach) słowach zawrzeć czytelną treść dla Internautów

To jedyny w pewnym sensie ukryty tekst wobec którego naprawdę nikt nie będzie miał nic przeciwko.

"Drukarki: serwis drukarek, naprawa drukarek | Komputery: modernizacja komputerów, naprawa komputerów :|: AF Serwis Wrocław oferuje także: podzespoły, karty graficzne, karty sieciowe, płyty główne, obudowy, wysokiej jakości monitory, myszy komputerowe..."

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

I mam jeszcze pytanie dotyczace keywords "hacking" - czy slowo jest tak "zuzyte" ze nie moge sie ni ch** przebic mimo ze z moim page rank 4 idealnym dostosowaniem strony itp nie moge byc w pierwszej 300!!

zalezy czy w zasobach globalnych czy polskich. Ja nic nie robilem w tym wzgledzie a jestem w zasobach polskich na 57. miejscu. Warto walczyć.

słownik informatyczny ... aby wiedzieć więcej

(łac. Oxygene - tlen) Tlen był jest i będzie bo tlen jest wszędzie ;-)

Do <title> w HEAD możesz napakować tyle tekstu ile Ci się podoba i o ile dobrze pamiętam nawet 50-ty czy 60-ty wyraz (być może i więcej) bierze udział rankingu

Dokladnie, ale trzeba pamietac o tym, ze im wiecej slow w tytule tym waga kazdego z nich jest mniejsza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności