Skocz do zawartości

7tag - Tag Manager Open-Source

7tag

Rekomendowane odpowiedzi

7tag-social-bg3.png

Witajcie,

mam przyjemność przekazać Wam informację dotyczącą nowego produktu jakim firma Clearcode podzieliła się z użytkownikami. Mowa o produkcie 7tag.

Jest to open-source'owy system do zarządzania tagami na stronie, który instalujemy na własnej infrastrukturze.

Zalety narzędzia:

• łatwość instalacji,
  • prostota i intuicyjność panelu administracyjnego,
  • licencja open-source,
  • pełne bezpieczeństwo przetwarzanych danych - wszystko przechowywane jest na serwerze administratora,
  • zarządzanie wszystkimi tagami w jednym miejscu,
  • wywoływanie informacji za pomocą sprecyzowanych na odpowiednich stronach triggerów,
  • testowanie tagów na żywo,
  • przydzielanie i kontrola dostępu konkretnych użytkowników,
  • dostępność API.

Zapraszam do pobrania bezpłatnego oprogramowania i przetestowania jego możliwości.

Jest to wersja systemu oznaczona numerem 1.2.0. Więcej o zmianach możecie przeczytaj tutaj.

Zacznij korzystać z 7tag

W przypadku jakichkolwiek pytań czy problemów zapraszam do sekcji Documentation lub do bezpośredniego kontaktu.

W czym to ma pomóc ogólnie?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności