Skocz do zawartości

SEO klapa

rozi1910

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Chętnie wydam pieniądze na sensowne szkolenie SEO, czy też optymalizację i pozycjonowanie tej strony u Was. Zależy mi jednak na tym, żebym coś z tego wyniósł

Jest na forum dział do zamieszczania ogłoszeń.  Zamieść swoją ofertę napewno ktoś się odezwie. 

Nie ma nic zawarto. Cały czas obowiązuje zasada: aby wyjąć trzeba włożyć. 

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

aby wyjąć trzeba włożyć.

Jakoś mi się "dziwnie" to skojarzyło :D 

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Jak to mówią - głodnemu chleb na myśli.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Jak to mówią - głodnemu chleb na myśli.

Coś w tym jest, "słomiany wdowiec" od paru dni jestem :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Ja w takich sytuacjach nie myślę o wkładaniu tylko o polewaniu :D

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Co za ludzie

Sełowcy :D

No cóż,  od pewnego wieku pozostają tylko skojarzenia.

Poruszaj się trochę, pochodź na siłownie, rowerkiem pośmigaj i gwarantuje, że Ci się polepszy ;) a jak nie to dam Ci namiary w Wawce na specjalistów :D

Ewentualnie niebieskie tabletki :D

Eee , ta nowa metoda podobno jest rewelacyjna i nieinwazyjna, mają kolejki sfrustrowanych kolesi z korpo, znajomy lekarz który się tym zajmuje mówił mi że średnia wiekowa facetów z tymi problemami leci w dół jak cholera, normalnie szok ....

że Ci się polepszy

To Ty masz skojarzenia. :D

Ewentualnie niebieskie tabletki

Szeptanka. :D

Na reklamę jest odpowiednie miejsce na forum. 

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

To Ty masz skojarzenia.

No chciałem Ci pomóc :D

dzieki wszystkim za odpowiedzi, ale podpowiedzcie mi coś :D Chętnie wydam pieniądze na sensowne szkolenie SEO, czy też optymalizację i pozycjonowanie tej strony u Was. Zależy mi jednak na tym, żebym coś z tego wyniósł. Do urzędu pracy na szczęście nie muszę się wybierać, ale dzięki za troskę :)

Odpuść sobie jakiekolwiek zadawaniu pytań, tylko załóż temat w ogłoszeniach. Nikt z tutaj wypowiadających się Ci nie pomoże, dopóki nie postawisz $$$ na stół :) Dlatego nie marnuj swojego czasu tylko skleć ładne ogłoszenie i wtedy z pewnością  znajdziesię wielu chętnych do pomoc :)

Moja pierwsza aplikacja na iOS - Zysk z faktury VAT ;)

Apple = mac-world.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności