Skocz do zawartości

Grupa zamkniętych blogów Teraz Top

TerazTop

Rekomendowane odpowiedzi

Ale jak zamkniętych jeżeli każdy może kupić wpis? Przed kim to jest zamknięte? Przed google? Nie zobaczy tych wpisów?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

@blake no nie do końca każdy, każdy użytkownik forum to na pewno :) Na starcie nie wygląda to najgorzej :) Pytanie w jaki sposób są podlinkowywane bo pewnie wpisów użytkowników się nie podlinkowuje ;) Jeżeli moderacja będzie wyglądać jak w opisie to jest szansa że nie skończy się to śmietnikiem :) w każdym razie lepsze to niż nic nie dające precle - czy to prywatne czy publiczne, może będzie coś można rzucić na MS ;)

@TerazTop w grafice jest mowa o max 50 wpisach/m-c, to np. pakiet za 24,99 pln ile wpisów możesz dodać? Po 1 do każdego bloga? Jak tak to trochę drogość ;) Przewidujecie np. dostęp no limit na przykład na rok? Jak tak to za ile $$$$

To jest jedna wielka masakra :) Te precle nie przetrwają miesiąca. Poza tym - 5 szt na pewno ma zabójczą moc :D

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

To jest jedna wielka masakra :) Te precle nie przetrwają miesiąca. Poza tym - 5 szt na pewno ma zabójczą moc :D

Oj tam, za jakiś czas przejedziesz się po jego serwisie pająkiem, wyczyścisz teksty, zmiksujesz i też będziesz miał nowy kontent - tyle, że w 3 minuty. :)

do autora: czemu wszystkie domeny są co.pl ? u jednego rejestratora był w promocji pakiet 5 w cenie 4 ?

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

Tak dla ścisłości , co.pl to i jest subdomena  a  piszesz, że nie stawisz na subdomenach.

After ( wlasciciel domeny co.pl) prawda stara się wprowadzić domenę co.pl jako nowe rozszerzenie, ale nie wszędzie jest to uznawane.

Wystarczy sprawdzić site:co.pl za ostanie dni aby zobaczyć, że stwierdzenie "Google lubi domeny co.pl" w mojej ocenie jest "na wyrost".

Trzeba było kupić "tradycyjne" domeny, różnica w cenie kilkadziesiąt złotych chyba nie jest przeszkodą.

Co do banów to banów chyba nie będzie, Google ostatnio dość oszczędne w banach

u jednego rejestratora był w promocji pakiet 5 w cenie 4 ?

bo subdomeny co.pl sprzedaje after, właściciel domeny co.pl.

To że to sybdomena łatwo sprawdzić wchodząc na stronę www.co.pl i próbując wejść na stronę www.com.pl :D

Pytanie w jaki sposób są podlinkowywane bo pewnie wpisów użytkowników się nie podlinkowuje ;)

Podlinkowywane będą str gł + strony poszczególnych kategorii

@TerazTop w grafice jest mowa o max 50 wpisach/m-c, to np. pakiet za 24,99 pln ile wpisów możesz dodać? Po 1 do każdego bloga? Jak tak to trochę drogość ;) Przewidujecie np. dostęp no limit na przykład na rok? Jak tak to za ile $$$$

Miesięcznie dla każdego bloga nie więcej niż 50 wpisów z linkami. Pakiet 24,99 pln to możliwość dodania 1 artykułu na każdym blogu. Dostępu no limit nie będziemy udostępniać.

Pozdrawiam :)

Potrzebny Ci profesjonalny film reklamowy? Wejdź na https://pracowniavideo.pl/

Spoty reklamowe, rozwój kanału YouTube, filmy eventowe i nie tylko.

@automatyk dzięki za wzięcie mnie za szeptanke, tak mnie to rozbawiło że nawet nie będę odwzajemniał uprzejmości

@TerazTop tak jak pisałem w 1 poście 6/5 pln za wpis na domenie (a jak twierdzą inni na subdomenie) co.pl to trochę drogo :)

@wszechświat (czyli do ogółu) fala hejtu i krytycyzmu (uzasadnionego lub nie) widzę ma się cały czas dobrze ;)

Miłego weekendu all i do następnej szeptanki!

@TerazTop tak jak pisałem w 1 poście 6/5 pln za wpis na domenie (a jak twierdzą inni na subdomenie) co.pl to trochę drogo :)

Rozumiem Twoją opinię, jednak jest to cena niezbędna abym mógł utrzymać wysoką jakość wpisów i nie zrobić z blogów śmietnika. Regularnie zamierzam je linkować i rozwijać o nowe domeny, więc zapraszam do obserwowania - może w przyszłości uznasz że warto się dodać.

tymczasem miłej niedzieli ;)

Potrzebny Ci profesjonalny film reklamowy? Wejdź na https://pracowniavideo.pl/

Spoty reklamowe, rozwój kanału YouTube, filmy eventowe i nie tylko.

cena niezbędna abym mógł utrzymać wysoką jakość wpisów

Ty tak serio?

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności