Skocz do zawartości

[WYKONAM] Linki z profili zakładanych ręcznie.

vallorian71

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,
Oferuję profile na stronach, forach, portalach zakładane ręcznie, w których

umieszczony jest LINK w postaci ANCHOR'a lub URL

- Link może być w każdej formie : link strony głównej, podstrony, strony zapleczowej, fanpage itd. 

- uzupełnione są pola takie jak miejscowość, zainteresowania, zawód, wiek/data urodzenia.

- wrzucam synonimizowany tekst (w stylu portfolio) w polu "o mnie" lub w miejscu wstawienia anchora.

każdy profil ma inny login oraz loginy zawierają w sobie jakieś imię

Posiadam własne listy:

- które na bieżąco sprawdzam, czy profile nie są usuwane oraz staram się dodawać nowe pozycje. 

- strony z możliwością wstawienia Anchor są 100% Dofollow,

- strony z możliwością wstawienia URL są mieszanką DF i NF (ilościowo DF>NF)

- miejscówki są głównie polskojęzyczne (ok 90% PL, 10% ANG).

- łącznie około 200 różnych miejscówek.

- Jest możliwość wykonania profili na przesłanej liście stron przez Zamawiającego - cena do ustalenia.

Czego szukam/oczekuję:

- Interesuje mnie długotrwała współpraca przy większej ilości zleceń - czyli minimum np 1000 profili / miesięcznie.

- oferta skierowana jest do firm/osób zajmujących się SEO i link-buildingiem obsługujących wielu klientów lub mających wiele stron do pozycjonowania

(najbardziej lubię, jak co miesiąc firma zleca mi np 2000profili i daje mi np 2tyg czasu, wtedy mogę sobie dobrze czas zorganizować - dlatego rzadko kiedy podejmuje się małych zleceń)

Dodatkowo:

- darmowe zlecenie "testowe" na kilka profili (tak aby Państwo mieli Pewność co zamawiają)

- po wykonaniu zlecenia wysyłam raport - LINK do profilu, dane do logowania

- do każdego zlecenia dorzucam parę profili dodatkowych=gratisowych, w razie jakby jakiś został usunięty (ok 5% gratisowych profili)

- Zlecenia wykonuję terminowo, a czas wykonania zlecenia zależy od jego wielkości.

Cena i rozliczenie:

- Rozliczenie za pomocą : Faktury VAT / UoD / UZ

- Cena zależna od sposobu rozliczenia : 0,7zł przy UoD/UZ, oraz 1zł brutto przy FV za profil.

Zapraszam do kontaktu mailowego vallorian@gmail.com

Dane firmy:
Akademickie Inkubatory Przedsiębiorczości 
ul. Piękna 68 
00-672 Warszawa 
NIP 524-24-95-143

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności