Skocz do zawartości

Własne proxy na vps`ach czy kupne?

vpeersz

Rekomendowane odpowiedzi

Siema!

Mam małe pytanie. Aktualnie działam na twitterze i zarządzam 20 kontami. Każde konto ma przypisane proxy (kupne, squidproxy). Jednak często są błędy, lagi czy ucinanie zasięgów ze strony twittera.

Wpadłem na pomysł tworzenie własnego proxy na vpsie. Myślicie, że jakość takiego proxy byłaby lepsza?

Tak.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Wpadłem na pomysł tworzenie własnego proxy na vpsie.
Tylko nie zapomnij odpowiedniej konfiguracji np squida by proxy było "high anonymous".

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności