Skocz do zawartości

Co lepsze?

pchelp

Rekomendowane odpowiedzi

Co lepsze?

Czy może jakiś CMS typu „jPortal” , „PHP-Fusion” itp.?

Czy może własna strona która jest na oko w php

Co się lepiej pozycjonuje? Co ma lepsze szanse?

Ja myślę że gotowy CMS – zawsze można mapę strony zrobić, gdy się da ładną grafikę jest całkiem sympatycznie szybko się edytuje ale – Twórcy CMS-ów robią dziury w kodzie i jest do kitu. Za to swoją stronę znasz na wylot wiesz jaki jest kod i masz tą satysfakcje a jak to wygląda dla wyszukiwarek?

czym się różni zaoptymalizowany pod względem pozycjonowania CMS od zaoptymalizowanej pod względem pozycjonowania 'własnej strony'? niczym...

jedne gotowe skrypty są zoptymalizowane, inne CMS'y trzeba trochę zedytować, 'własne strony' można od razu pisać tak jak ma być... ostatecznie wszystko jest takie same, korzystanie z któregokolwiek nie daje żadenj przewagi...

który CMS typu „jPortal” , „PHP-Fusion” jest najlepiej zoptymalizowany? nie wiem, nie korzystam, w każdy z nich można zrobić idealny*

* wg własnego uznania...

wiec zmien kod...

gdybys mial wlasny CMS nie byloby problemow...

a i potrafilbys wprowadzic dobre poprawki w gotowych CMSach...

ogolnie masz wybor jak przy pozyskaniu auta...

1.

biezesz ze szrotu darmowe, sprawne, z pelnym "supportem"...

ale kazdy moze takie miec, a dodatkowo jest w nim pelno dziur (od rdzy) przez ktore rozni ludzie moga ci sie wlamac do srodka...

2.

kupujesz w salonie

drogie jak cholera, dziala poki sie nie zepsuje ;] przewaznie dlugo

a gdy to nastapi tracisz czas na mechanika, ktory poradzi ci kupno drugiego, bo naprawa zbyt droga...

i zawsze znajdzie sie ktos, kto kupi ten sam model, aby poznac jego slabe strony i ukrasc twoj...

3.

skladasz auto sam

trwa to czasem jeszcze dluzej niz naprawa auta z salonu

jezdzisz po ludziach, wertujesz manuale...ale ;]

masz pewnosc, ze nikt nie podpierdzieli ci rzeczy z fury lub samej fury tylko dlatego, ze juz zna ten typ

slabe strony znasz tylko ty i nie musisz sie nimi chwalic...

a ciagle mozesz wprowadzac zmiany majace na celu polepszenie wydajnosci i bezpieczenstwa...

ogolnie polecam 3 sposob... jesli masz czas...

milo jest widziec wlasne dzielo w akcji...

nawet jesli rozbije sie o pierwsze drzewo, bo "ktos" nie zainstalowal recznego...

Pozdrawiam...

Pedant, informatyk, programiasta, prawie mechanik...

Morrowind.pl - Polski serwis The Elder Scrolls V: Skyrim...

Posiadamy także informacje na temat Oblivion oraz Morrowind

Tak naprawde to dobrze znam tylko HTML....

Wiec mi CMS odpowiada ale za to z drugiej strony jak 1 plik padnie w CMS-ie to mozna go szukac latami ale za to CMS jako stronaz dobra grafika lepiej sie prezentuje

Jak dla mnie to chyba tylko zostaje CMS a strona w html-u co wybrac??

lol, różnica między darmowymi "cms'ami" a własnymi jest taka, że do darmowych mają dostęp wszyscy - co znaczy że jest większa szansza na wykorzystanie jakiejś dzióry do niecnych celów i zazwyczaj długo się czeka na aktualizację i pobranie nowej wersji.

Wątpie aby komuś chciało się grzebać kodzie :D

blog o apple | highlab.pl - blog technologiczny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności