Skocz do zawartości

Książka na temat pozycjonowania.

Ninja_v2

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 35
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 tygodnie później...

poleci mi następną lekturę/kurs przed rozpoczęciem własnych testów :)

Po co polecać? Ja Ci zrobię kurs teoretyczny za darmo! Tu i teraz!

...

Mam nadzieję, że nie dostanę po uszach, ale nie chcę zakładać nowego tematu. Szybkie pytanie. Mam perę domen z różnymi końcówkami czyli powiedzmy www.x.pl , ww.x.eu itp. Wszystkie domeny mają ustawione przekierowanie 301 do domeny pl.

1 czy bezpieczniej jest linkowć do tych domen eu, com itp.

2 czy to ma sens i przekierowanie 301 odda moc tych linków

Mam nadzieję, że nie dostanę po uszach, ale nie chcę zakładać nowego tematu.
To nie zakładaj, ale poszukaj chociaż tematycznie pasującego, a nie tam gdzie popadnie. Do tego cytujesz, coś co nie ma związku z Twoim pytaniem  ! Zanim zaczniecie pozycjonować w G nauczcie się z niej korzystać np:

https://www.google.pl/search?q=intext:301+przekierowanie+site:https://www.forum.optymalizacja.com/&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=HdvjVrHtM8Ta6ATGpYPADA

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności