Skocz do zawartości

ADOBE PHOTOSHOP CS6 PL WIN - gdzie kupić

SeoMagic

Rekomendowane odpowiedzi

Czyli te niskie ceny to jednak ściema.

Co do opłat to 10 euro miesięcznie za PS to naprawdę mało, w skali roku wyjdzie to koło 600zł gdzie PS CS6 kosztuje w okolicach 3,5k czyli 6 lat abonamentu, ja nie wiem czy tak długo będę go używał mimo, że jestem grafikiem ;). Jest to oferta promocyjna, tak, ale nie pierwszy i pewnie nie ostatni raz.

CS6 jest już nierozwijany, a w CC masz najnowszą aktualną wersję, jak dla mnie same plusy. 

Zresztą te 25 euro normalnej ceny to też nie majątek za taki program, chyba, że obrabiasz kilka zdjęć miesięcznie, wtedy i gimp starcza

Ściema i dziwne że nasze fbi nic kolesiowi nie zrobiło pomimo skarg wielu klientów.

https://www.adobe.com/pl/products/catalog/cs6._sl_id-contentfilter_sl_catalog_sl_software_sl_creativesuite6.html?start=10

na stronie adobe można jeszcze kupić

687,57

jak na razie najniższa cena jaką znalazłem

Faktycznie tanio, jak kupowałem na firmę ze 3 lata temu to kosztował mnie 3,5k z tego co pamiętam

Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią
Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ 

• 5 tygodni później...

Zadzwoniłem do jednego ze sklepów zajmujących się sprzedażą tego typu oprogramowania (do graficzne.pl) i powiedział, że jedyna opcja w przypadku Photoshope to subskrypcja roczna. I koszt roczny to 1700 zł netto lub coś w tym stylu. I że wszystkie wersje pudełkowe w przypadku photoshope cs6 to piraty.

Nie będe tego kupował. Zastanawiam się czy równoważnym programem do pracy, edycji zdjęć, projektowania stron będzie: CorelDRAW Graphics Suite X7 ? Zaproponował też Photoshop Elements za około 400 zł brutto z licencją wieczystą. Ale podobno jest to bardzo okrojona opcja?

• 3 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...

Taniej i legalnie... Sposób jest. Ale nie zawsze prosty. Możesz spróbować odkupić od plajtującej firmy zajmującej się grafiką komputerową lub plajtującego zakładu fotograficznego (niektóre mają ten program). Ewentualnie po lombardach poszukać. W lombardzie są spisywane dane osoby sprzedającej/dającej pod zastaw oprogramowanie czy sprzęt, więc w razie czego Ty jesteś na prawie.

Jeśli potrzebujesz na firmę możesz postarać się o dotację z UE, ewentualnie wywiedzieć się, czy możesz odpisać od  podatku.

Darmowa porównywarka pożyczek online.

Polecam także: zdjęcia Świdnica

oraz pamiątki Świdnica - sklep online

Jeśli potrzebujesz na firmę możesz postarać się o dotację z UE, ewentualnie wywiedzieć się, czy możesz odpisać od podatku.

A niby dlaczego nie miałby odpisać od podatku? Każdy zakup (udokumentowany) można wrzucić w koszta.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Stare PS CS2 można pobrać za free ze swojego konta adobe. Niby jest udostępniony dla wszystkich ale kiedyś czytałem na ten temat i jak pamiętam okazało się że legalnie używać mogą go tylko klienci którzy już coś kiedyś kupili od adobe.

Z ciekawości zalogowałem się na konto adobe i jest do pobrania PS CS2 z kodem aktywacyjnym.

Wdrożenia i modyfikacje sklepów PrestaShop - webKS.pl

Jeśli potrzebujesz na firmę możesz postarać się o dotację z UE, ewentualnie wywiedzieć się, czy możesz odpisać od podatku.

A niby dlaczego nie miałby odpisać od podatku? Każdy zakup (udokumentowany) można wrzucić w koszta.

Racja, nawet jeszcze lepsza opcja.

Darmowa porównywarka pożyczek online.

Polecam także: zdjęcia Świdnica

oraz pamiątki Świdnica - sklep online

• 1 rok później...
Dnia 10.04.2016 o 17:24, qube napisał:

Polecam zakup programu Adobe w sklepie 

http://www.programvare.pl/

Sprzedawane licencję są nowe i oryginalne ponieważ jedynym poświadczeniem legalności oprogramowania jest zarejestrowanie klucza licencji na stronie producenta 

https://accounts.adobe.com/

Hej! Polecasz ten sklep programvare.pl bo coś tam kupowałeś? Muszę zakupić pakiet Adobe Design Standard CS6 - jeszcze jest taka możliwość, ale boję się żeby mi jakiegoś pirata lub z nieaktywnym kluczem wcisnęli...

• 3 tygodnie później...
  • 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności