Skocz do zawartości

[wykonam] Profile na forach, web2.0 - 69zł za 100 profili

noupe

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Dodam link/link z anchorem do 100 stron typu fora internetowe, znane portale społecznościowe z długą historią i wysokiem trustrankiem, tworzę krótką animację i wstawiam na youtube/vimeo gdzie w opisie do filmu znajduje się link do strony itp.

Większość profili pozwala na dodanie jedynie samego linku do strony, bez anchora. Na niektórych stronach poza wstawieniem samego linku można ustawić sygnaturkę czy też stronę typu "O mnie" dodatkowo z anchorem. Linki NoF/DoFollow (50/50).

Jak przebiega transakcja:

1. Otrzymuje zlecenie od ciebie: adres strony/stron wraz z ewentualnymi anchorami do nich

2. Tworzę konto e-mail, zakładam profile, aktywuje je, wstawiam avatar/zdjęcie, wypisuje pola typu Miejscowość/Zainteresowania/Zawód (tutaj mogę np. opisać czego dotyczy strona).

3. Czekam 2 dni, aby nie wstawiać od razu linków w profile i uniknąć ewentualnego bana/usunięcia profilu przez admina.

4. Wstawiam linki.

5. Wyłam raport z bezpośrednimi linkami do profili.

Termin wykonania: 3-4 dni (jeżeli chcesz można rozłożyć to w czasie).

Koszt: 69zł

Dane kontaktowe:
noupe@10g.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności