Skocz do zawartości

Czy to perfidny Black hat?

heheszki

Rekomendowane odpowiedzi

@heheszki, na jakiej podstawie uważasz że precle zniknęły? Masz historyczną listę tych precli, i teraz wchodzisz na te adresy i serwisu nie ma? Czy też kiedyś je widziałeś w Majestic, a teraz ich tam nie ma i na tej podstawie uważasz że zostały usunięte?

fajnie jak z NASZEJ pracy cieszą sie inni użytkownicy internetu :)

https://www.joomlaworks.net/forum/k2-en/43058-spammers-targetting-component-k2-itemlist-user 

W sumie 0 wdzięczności za ciągłe dorzucanie unikalnej treści, linkowanie podstron, rozbudowywanie serwisu :)

Witam ponownie,

generalnie sprawdziłem  BL w kilku apkach  np. majestico, a href. Automat mi wywalił, że  spora ilość  stron (BL) nie istnieje  (ręcznie jak wejdze to strony juz nie ma). Potem przejrzałem część linków ręcznie (koło 200) i było bardzo dużo 404.  Nawet jak znajdowałem  wybiórczo strony to linków BL nie było, a strona wyglądała jak tani precelek - troche tekstu, pare linków  0 grafiki. 

dziękuje wszystkim za udzielone odpowiedzi.

pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności