Skocz do zawartości

Kamień węgielny strony - powtarzające się frazy

blackart

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Zacząłem optymalizować swoją stronę. Zajmuje się wykonywaniem projektów graficznych gdzie w portfolio mam wiele powtarzających się różnych rodzajów projektów takich jak ulotki, plakaty itp. I tutaj właśnie problem bo wpisuję we wtyczce SEO (strona na Wordpress, plugin SEO by Yoast) słowa kluczowe a plugin mi zwraca uwagę, że za często stosuję te same frazy. No ale jak inaczej mam robić skoro strona prezentuje projekt ulotki to wpisuję frazę projekt ulotki i tak kilkanaście razy. Proszę o pomoc:)

Projekty graficzne, strony internetowe. www.black-art.com.pl

to wpisuję frazę projekt ulotki
Możesz zróżnicować dodając jakąś cechę konkretnej ulotki  wymiary, dla kogo, pod jaki temat itd....

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Wtyczkę zostaw. Dla WordPressa, jeśli nie jesteś programistą i sam nie zarządzasz serwerem etc., to łatwiej Ci będzie zarządzać pewnymi kwestiami przez wtyczkę (sitemapy, reguły tytułów, zarządzanie noindex,nofollow dla taksonomii...).

Każdą realizację nazywaj inaczej, ale używaj słowa ulotka. Na przykład "ulotka dla agencji pracy", "ulotka na koncert charytatywny" etc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności