Skocz do zawartości

Linki mocne,śmieciowe i zakazane przez Google

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

bardziej znane są czynniki w nim uwzględniane

Zapewne masz na myśli elementy składowe algo. Znane są też zależności między składowymi. Znamy znacznie więcej niż 20%. :)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Najważniejsze to jest wiedzieć co robić żeby były topy a jak to w środku algorytm przerabia... to na prawdę uj mnie obchodzi.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

a jak to w środku algorytm przerabia

Właśnie tu jest problem (w zasadzie dobrze :) ) bo większość pozycjonerów zajmuje się najmniej ważnymi składowymi algo. Czyli takimi bzdetami jak nasycenie słow kluczowych w tekście, unikalnymi artami, broń boże aby nie było duplikacji etc. Najważniejszym czynnikiem/składową algo są w dalszym ciągu linki. W tym kierunku należy drążyć temat. To chyba wystarczy dla myślących. ;)

E.

Można w łatwy sposób to zweryfikować. Wszystkie metody, które działają i wpływają na ranking są zabronione przez google. :)

Dobrze też jest postępować w myśl maksymy Herberta. :)

"Płynie się zawsze do źródeł, pod prąd, z prądem płyną śmiecie."

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

masz na myśli elementy składowe algo

Elementy składowe algo objęte są lepszą tajemnicą niż złoto w forcie Knox. :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

@jestdobrze,

To jest masochista. Podobno każdy ma jakiś fetysz.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Ten temat, temat o kasie na szkolenie z UP i zdjęcie biura ...

I nadal nie rozumiem jaki w tym jest plan...

Antologia upadku ? Sorry, ale to dla mnie zagadka. To forum i tak jest pełne jadu, Xann to tak jakbyś się posmarował krwią i rzucił do oceanu pełnego rekinów.

Brawa za odwage, minus za logikę.

Czas na testy.

... Sorry, ale to dla mnie zagadka. To forum i tak jest pełne jadu, Xann to tak jakbyś się posmarował krwią i rzucił do oceanu pełnego rekinów.

...

Żeby to jeszcze były rekiny :)

Ale przy tak postawionym pytaniu jestem Ci winny wyjaśnienie. Zapewne znasz  to:

"Psy szczekają , karawana idzie dalej"

kZdEb.gif

Jak psy szczekają tzn że karawana jest widoczna, zauważalna i się nią przejmują, zacznę się martwić jak przestaną już ujadać. 

Niektórzy myślą ze rozmawiają z Xann'em jako jedną osoba która pozycjonuje za pomocą e-weblinka,  podczas gdy Xann to zespół ludzi ogarniających takie tematy jak:

- pozycjonowanie i optymalizacje

- adwords

- marketing internetowy

- buzz marketing

- social media

- analityka internetowa

- tworzenie stron i sklepów

- szkolenia SEO/SEM

Najzabawniejsze jest to że niektórym się wydaje że rozmawiają tylko z jedną osobą podczas gdy jest to konto firmowe i piszą z niego pozostali xann,owcy  a ja jak mam czas ;)

Mam nadzieje że wyjaśniłem Ci że dla nas to firmowy fun i akcje przeprowadzane pod pełną kontrolą :)

Marketing internetowy dla firm

Najzabawniejsze jest to że niektórym się wydaje że rozmawiają tylko z jedną osobą podczas gdy jest to konto firmowe i piszą z niego pozostali xann,owcy  a ja jak mam czas ;)

Proponuje dać jeszcze dostęp pani sprzątaczce i właścicielowi lokalu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności