Skocz do zawartości

Problem z meta tytułem w google

camper23

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam pewien problem z meta tytułem w google. Na wp wgrałem all in seo pack, wszystko dobrze ustawiłem. Przez jakiś czas meta tytuł działał poprawnie, ale 5 dni temu się popsuło. Nie wiem skąd google go sobie wzięło jest podobny ale nie ten sam.

W audytach oraz w innych wyszukiwarkach jest wszystko w porządku.

Czy jest szansa,że google za jakiś czas zmieni meta tytuł? Czy muszę działać. Raczej nic na stronie nie zmieniałem.  

Odpowiadając na pytanie, Google samo dobiera sobie jakie title wybierze do wyświetlania w serpach, Może to być to twoje ale może być też jakiekolwiek inne, nawet takie wygenerowane przez Google na podstawie frazy, którą wpisałeś. Krótko mówiąc, nie masz 100% kontroli nad tym co pokaże u siebie Google.

bmosignewfixx.png

• 2 tygodnie później...

Jeśli Google stwierdzi, że w opisie Twojej strony jest bardziej dopasowana treść do frazy poszukiwanej przez internautę to może automatycznie przydzielać różne tytuły dla różnych podstron według zasobu treści na konkretnych podstronach.

Zazwyczaj tak się nie dzieje, jeśli masz odpowiednio ustawiony meta title do tematyki strony / podstrony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności