Skocz do zawartości

Bezpośrednie linki tekstowe vs. banery reklamowe

Linksys

Rekomendowane odpowiedzi

Z jednej z moich stron sporo osób kopiuje newsy. Część z nich wstawia niepodlinkowany adres jako ich źródło. Czy on mi cokolwiek daje?

nic ci to nie daje, napisz na swojej stronie coś w stylu: Jeżeli chcesz skopiować jakiekolwiek materiały z mojej strony musisz zamieścić link do mojej strony, w przeciwnym wypadku łamiesz prawa autroskie, co jest niezgodne z prawem" pozatym napisz emaile do gości którzy biorą newsy z twojej strony żeby je usuneli lub dali linki, to napewno pomoże. jak nie to postrasz że napiszesz do ich firmy hostingowej że łamią prawa, albo że podasz sprawe do sądu i po kłopocie :)

Lukas Podolski, zapraszam na moją strone internetową Lukas Podolski

Bawię się w to już od kilku miesięcy ale strona jest o piosenkarce, a większość fanek to blogowiczki po 13 lat, które uważają, że skoro inni kopiują to one też mogą. Zwykle kończy się zgłoszeniem do administratora i blokowaniem ich stron.

• 13 lat później...

Chciałbym zrozumieć różnicę między linkiem tekstowym A banerem reklamowym. Zalozenia: mam stronę zapleczowa na każdej podstronie zapleczowki mogę wstawić albo link tekstowy do mojej strony pozycjonowanie albo baner reklamowy  (ktory dziala na zasadzie przekierowania 301) Pytanie : co da większego kopa mojej stronie pozycjonowanej: link tekstowy czy baner? 

Usługi budowlane, okna sprzedaż: okna , usługi geodezyjne: geodeta , budowa i projektowanie domu: architekt. Portale budowlane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności