Skocz do zawartości

Stronka edukacyjna dla tych...

vendro

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Poproszę Was o ocenę mojej strony.

Nie ma ona zachwycać wybujałą grafiką, lecz informacjami, prostotą wykonania i szybkościa działania.

Jest to coś w stylu akcji. Do której zadania należy odsyłanie osób nieumiejętnie korzystających z google lub nie korzystających wcale.

Strona jest w trakcie rozwoju, całkiem niedawno udało mi się ją reaktywować - wcześniej działała jako jedyna taka w swoim rodzaju i troszeczkę różniła się od obecnej wyglądem. Teraz można zauważyć jej kopie :\ No ale cóż, to nieuchronne.

Pozostaje mi Was zaprosić na stronę Googluj to nie boli! I poczytać Wasze opinie, komentarze. Liczę na propozycje co do nowych materiałów, wyglądu... Jeśli ktoś ma ochotę napisać coś od siebie nt. googli. Zapraszam.

Googluj -> google.prv.pl

Moje miasto Lubin, klub Zagłębie Lubin To niesamowite! Całkowicie darmowy katalog stron. Zdjęcia z mojego miasta są w Galeria Lubin, a jeśli masz Ogłoszenia Lubin to dodaj je za darmo!

Te skośne paski w tle wywołują nieprzyjemne uczucie. Tworzy się taki dziwny efekt i ciężko się skupić na treści... Poza tym to, że są teraz modne, robią się powoli oklepane. :pisze:

Nie wiem, czy ktoś, kto nie potrafi googlać, poradzi sobie ze zwiększeniem czcionki w przeglądarce. A bez tego tej strony nie da się czytać bez narażania wzroku.

Ja bym ostrożnie z tą ortografią w Google, przykład:

https://www.google.pl/search?hs=aFs&hl=...=Szukaj&lr=

Ktoś pomyśli, że Google ma jakiś słownik, a to raczej chodzi o częstość występowania danego słowa w sieci. Jak wiadomo, błędów w Internecie więcej niż idiotów... :P

...so steer a course, a course for nowhere and aforyzmy drop the anchor, my little empire - I'm going nowhere...

Administracja serwerami - zapraszam! A po godzinach - Cytaty.eu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności