Skocz do zawartości

czy istnieje taki system

Baby

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Posiadam trzy strony internetowe i obecnie posiadam tylko adsence na którym ciężko coś zarobić, natomiast mam trochę chętnych prywatnych reklamodawców ale nie mam obecnie mozliwości  aby wyswietlac ich reklamy. Czy istnieje jakiś dobry system który mógłbym podłaczyć do moich stronek i dzieki niemu wyświetlać różne rodzaje reklam od reklamodawców pozyskanych samemu?

Z góry dzieki za pomoc.

Pozdrawiam

Maciek

Potrzebny Ci jakiś adserwer. Możesz skorzystać z open source'owych silników, np. popularnego OpenX'a i zainstalować go na swoim serwerze (minimum VPS) albo kupić abonament w formie usługi. Jeśli nie masz jakichś ponadprzeciętnych wymagań, to np. www.adadio.pl powinien Ci wystarczyć. Kiedyś był darmowy, teraz jakieś symboliczne kwoty pobierają.

paq studio YouTube

Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio

• 1 rok później...

Istnieje taki system, sam go napisałem! :) Napisz do mnie na andrzej@cpamanager.net

WYKORZYSTAJ POTENCJAŁ MARKETINGU AFILIACYJNEGO! TWÓRZ KRÓTKIE LINKI AFILIACYJNEKONTROLUJ I ROZLICZAJ PRZEKLIKIANALIZUJ EKSPLORACJĘ PO PRZEKLIKU!

ZAŁÓŻ KONTO W CPAMANAGER.NET

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności