Skocz do zawartości

Proszę o ocenę własnego layoutu

mdjong

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich forumowiczów.Po pewnych przemyśleniach co do stworzenia strony pomyślałem że zdecydowanie lepszym wyborem jest zrobienie własnego layoutu niż korzystanie z szablonów.Przedstawiam wszystkim mój pierwszy lay www.szablonypro.republika.pl Na stronie będą darmowe szablony z templatemonstera i wszystko co z szablonami jest związane.Wygląd strony zrobilem w niecałą godzinę.Pozdrawiam i proszę o subiektywną krytykę

Wygląd strony zrobilem w niecałą godzinę.

Posiedź nad nim jeszcze z 50 godzin.

Kod - bez komentarza. Wygląd tak samo.

Aha, jeszcze jedno - czy nie dostrzegasz pewnego nieporozumienia w pisaniu, że oferujesz PROFESJONALNE layouty, podczas gdy masz co do nich wątpliwości i to tak duże, że pytasz się innnych o zdanie? Ja mam opory przed nadużywaniem tego słowa widząc jak wiele pracy mnie jeszcze czeka.

Może się mylę, ale czy to nie jest Twój 10 temat odnośnie wyglądu tej samej strony?

Moja ocena - niestety jest bardzo słabo, począwszy od kolorystyki skończywszy na ogólnym odbiorze (jakaś mania "paseczków i rameczek"? ).

Na zakończenie dodam tylko: Zrobienie dobrego layout'u zajmuje znacznie więcej niż "niecałą godzinę".

Spis stron

Loga, dzwonki - nakarm komóreczkę...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności