Skocz do zawartości

prosba o pomoc - plik *.iso

intruder2600

Rekomendowane odpowiedzi

Sciagnalem sobie dzisiaj knoppixa 3.4 z IDG.pl - zaplacilem smsem 4 zeta ale warto bylo - 700kb/s - 800 MB sciagnalem w 23 minuty ;)

tylko jest problem.... plik sie nazywa

KNOPPIX_V3.4-2004-05-04-EN.iso

nie wiem co z tym ustrojstwem teraz zrobic - co to za plik i jak go ... nie wiem - rozpakowac ? :hello:

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

nie wiem co z tym ustrojstwem teraz zrobic - co to za plik i jak go ... nie wiem - rozpakowac ? Smile

W programie do nagrywania poszukaj opcji nagrywania z obrazu.

Jeśli ją już znajdziesz - wskaż wtedy ten plik.

P.S. Potwierdzam - czeskie servery są bardz dobre.

P.S.2 Jest już knoppix 3.6 :hello:

Live Free or Die

jak zmienic w knoppixie rozdzielczosc bo mam mala a nigdzie nie moge znalesc...

musisz wpisac cheatcode. Przy pierwszym ekranie bootowania nacisnij F2 albo F3 i bedziesz mial wytlumaczone jakie cheatcodes sa dostepne i co masz zrobic.

musisz wpisac cheatcode. Przy pierwszym ekranie bootowania nacisnij F2 albo F3 i bedziesz mial wytlumaczone jakie cheatcodes sa dostepne i co masz zrobic.

dzieki, jest ale dziwna sprawa bo najwyzsza mozliwa rozdzielczosc to 800 x 600, kiedys raz udalo mi sie uruchomic w 1024 x 768 ale tylko raz...

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności