Skocz do zawartości

Jakie rozwiązanie na początek?

Greant

Rekomendowane odpowiedzi

Na 10 postów dwa dotyczą odpowiedzi na zadane pytanie a reszta to wskazówki ekspertów biznesu którzy na podstawie trzech linijek tekstu zakwalifikowali mnie jako nieudacznika który stwierdził, że zwojuje świat na ubezpieczeniach.
Na podstawie tych (n) linijek stwierdzili, że nie masz szans, co niestety Tobie widać się nie spodobało, bo jak mówi przysłowie "prawda w oczy kole".

Postępujecie tak jak Arkaszka!
Arkaszka podał Ci jakieś wyliczania, ale gdyby to było takie porte jak to wynika z jego postu konkurencja zamiast

musisz mieć z 200-300 zapleczówek
postawia by 350, kolejna o większym budżecie 400 itd.... Jednak w obecnym pozycjonowaniu potrzeba jeszcze wielu innych czynników i nakładów finansowych.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

a nie przepis na pewne topy
Obawiam się, że kolega odebrał, to jak właśnie przepis na TOP'y

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

dlatego hasło  "czysto teoretycznie" dałem na górze wpisu :)

Tak naprawdę to nie jest aż tak skomplikowane, większość osób wykłada sie na linkowaniu zaplecza, walą blasty z gównianych miejscówek dawno zgłoszonych przez lemingi do DT i dziwia się ze zaplecze nie ma mocy

Co do tematu który pojawił się w trakcie rozmowy, nie marudzę i tak jak pisałem wcześniej jestem bardzo wdzięczny za wszystkie porady związane z pozycjonowaniem. Chciałem powiedzieć, że inne wskazówki dotyczące danej działalności były zbędne. Jak już wspominałem temat pozycjonowania jest dla mnie czymś nowym, przeszukuje różne blogi, fora, strony z poradnikami i rzucił mi się temat dotyczący zaplecza. Zadałem proste pytanie i oczekiwałem odpowiedzi (którą otrzymałem) dotyczącą samego zaplecza. Teraz pojawiła się na przykład odpowiedź

Wiekszosc osob/firm ktora ma wyniki w seo nie używa zaplecz.

Może dla was jest to coś oczywistego ale dzięki konkretnej odpowiedzi wiem czego nie robić. Według mnie takie porady powinny być na forum dla początkujących dotyczącym pozycjonowania, nie nagonka w stylu "zarabiasz na ubezpieczeniach to daj zarobić innym na pozycjonowaniu"

Temat można uznać za zamknięty, możecie czekać na moje kolejne pytania ;)

Teraz pojawiła się na przykład odpowiedź it_management said Wiekszosc osob/firm ktora ma wyniki w seo nie używa zaplecz. Może dla was jest to coś oczywistego ale dzięki konkretnej odpowiedzi wiem czego nie robić.

Kolego, ale to jest inna liga.

Lata świetlne Cię od tego dzielą.

eM

Zanim zaczniesz krytykować krytykę, złap chociaż podstawy podstaw :)

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności