Skocz do zawartości

Niebiosa.pl

Mstar

Rekomendowane odpowiedzi

Tam jest opcja że dostaje się Fakturę za chmurki jak ktoś chce. Hehe wyobrażam sobie minę księgowego

Faktura za 300 chmurek. hehe

EDIT:

Nie dowidze. Chciałbym powiększyć wielkość tekstu. Pod IE nie mogę.

Pozatym strona wizualnie dla mnie fantastyczna. Wprowadza błogi klimat.

Szkoda tylko że stara się wyciąga pieniądze na cel nie dokońca sprecyzowany.

Takie przynajmniej odniosłem wrażenie.

Profesjonalne publikacje Content Marketingowe - zamów online na BlackHood.pl 

Szeroki wybór Łożysk samochodowych

Polecam również Praca Bielsko

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dziękuję za wypowiedź.

Osoby które się jeszcze nie wypowiadały (oczywiście te które się już wypowiedziały również) zachęcam do kometnowania i krytykowania "aktualnych" Niebios - tak, że nowa wersja będzie (mamy nadzieję) bardziej atrakcyjna - z góry dziękuję za każdą opinię, z której będziemy mogli wyciągnąć jakieś wnioski... a takich już otrzymaliśmy dużo, za co jesteśmy wdzięczni.

Pozdrawiam,

MS ;)

• 1 miesiąc temu...

Wyciągam po 2 miesiącach po to, żeby powiedzieć jedno- przemysł sprzedaży pikseli skończył się i w jakiejkolwiek formie się go nie przedstawi ludzi już to nie ciągnie. Przez ten cały czas pojawiło się u Was 4 sponsorów - na 2 miesiące wynik mizerny.

Wniosek: weźcie się może jednak za projektowanie stron, naprawdę fajnie Wam to wychodzi.

Brzmi to trochę jak sprzedaż powierzchni billboardowej przy dziurawej drodze w zapuszczonym borze. Po co mi reklama na chmurce? Ludzie szukając usług w internecie wpisują hasło w wyszukiwarkę lub przeglądają katalogi stron, bo wiedzą, że one do tego służą.

Tutaj mamy sytuację w stylu :"zareklamuj się, a wtedy ludzie szukający dziwnego miejsca, w którym ktoś się reklamuje zobaczą Twoją reklamę". Śmierdzi brakiem określonego targetu i brakiem wymiernych korzyści dla potencjalnego reklamodawcy. Mętna idea dodatkowo odstrasza... zamiast pisać konkretnie serwujecie ideologie, które w połączeniu z opłatą wzbudzają niechęć.

Jestem w 99,9% pewny, że pomysł umrze śmiercią naturalną. Biznes to nie walka na oryginalność, ale wynik analiz rynku, grup docelowych itp. Dopiero na samym końcu łańcuszka jest wykonanie. W przeciwnym razie niekończące się próby łączenia internetu z TV, telewizorów z komputerami już dawno okazałyby się hitem światowym. A tak poległo już kilkukrotnie Apple, Microsoft, Sony i JVC.

Na zakończenie powiem tylko, że ostatnio pozyskuję linki i reklamy do swoich projektów, ale w tym przypadku nie znalazłem najmniejszych korzyści dla siebie. Wracam więc do katalogów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności