Skocz do zawartości

Czy to już jest filtr?

zimi

Rekomendowane odpowiedzi

Prośba o pomoc w ustaleniu czy to jest filtr.

Stron linkowana zapleczem. Zaplecze zadbane. Stare domeny po serwisach z naturalnymi linkami.

Wysokie PR na zapleczu( 5-3)

Domena pozycjonowana ma 3 lata.

Przez 2 miesiące szło w górę (powoli ale szło) na wszystkie frazy - ok. 50.

Teraz od 10 dni pozycje się nie zmieniają.

To fitr? Trochę się już załamuję.

Prośba o pomoc w ustaleniu czy to jest filtr.

Stron linkowana zapleczem. Zaplecze zadbane. Stare domeny po serwisach z naturalnymi linkami.

Wysokie PR na zapleczu( 5-3)

Domena pozycjonowana ma 3 lata.

Przez 2 miesiące szło w górę (powoli ale szło) na wszystkie frazy - ok. 50.

Teraz od 10 dni pozycje się nie zmieniają.

To fitr? Trochę się już załamuję.

Jak nagle spadną > 100 to zacznij się martwić :) Nie zawsze idzie do góry

Robimy nadruki na kubkach, poduszkach i innych gadżetach - alenadruk.pl

Ile stron tego zaplecza masz? 5k, 10k? Czy może 5-10 szt? Może dało tyle mocy ile mogło i koniec zabawy, trzeba dorobić na oko jakieś 30x tyle tego zaplecza.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

na wszystkie frazy - ok. 50.

mówisz o 50-ciu frazach czy o pozycji w Google Top 50?

50 fraz. Startowałem z 40 - 60 pozycji, mniej więcej na wszystkie frazy.

Frazy konkurencyjne (inwestowanie, giełda)

Teraz mam 20 fraz - top 15 i 40 fraz - top 20.

Nie wiem czy to dobry wynik na 2 miesiące pracy ale dopóki rosło to bardzo się cieszyłem.

Ile stron tego zaplecza masz? 5k, 10k? Czy może 5-10 szt? Może dało tyle mocy ile mogło i koniec zabawy, trzeba dorobić na oko jakieś 30x tyle tego zaplecza.

12 sztuk ale po 200 artykułów na jednym blogu.

2 mc dłubania skoro taki wynik w G to spoko, czasem można szybko doprowadzić do Top 10 zwłaszcza gdy domena ma już 3 lata obecności

Dzięki Seopst !

OK. Zabieram się za rozbudowę zaplecza. Jest motywacja.

Teraz od 10 dni pozycje się nie zmieniają. To fitr? Trochę się już załamuję.

Po prostu "zaplecze" dało już z siebie całą moc i należy je wzmocnić. Im wyżej chce się być tym więcej mocy potrzeba. Poza tym, 10 dni , co to jest ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

lepiej mieć 120 sztuk po 20 artów ale dobrze podlinkowane, przy 300 zapewne będzie nieźle, przy 600 powinno być dobrze :) przy takiej ilości zaplecza to i tak niezly wynik.

Dzięki. Zaczynam rozbudowę zaplecza - więcej domen.

Teraz od 10 dni pozycje się nie zmieniają. To fitr? Trochę się już załamuję.

Po prostu "zaplecze" dało już z siebie całą moc i należy je wzmocnić. Im wyżej chce się być tym więcej mocy potrzeba. Poza tym, 10 dni , co to jest ;)

OK. Dzięki wszystkim za wsparcie. :piwo: 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności