Skocz do zawartości

Polska rodzina transmituje swoje życie przez całą dobę.

dominator1

Rekomendowane odpowiedzi

Widzialni robią dobrą robotę pierwszy post o tej rodzinie 

https://www.facebook.com/mateusz.zygula/posts/984531248256674

ich pierwsza domena

https://www.logopol.pl/

zobaczcie co oferują ;)

BTW Pan Mitek jest podobny do jednego z byłych forumowiczów 

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

chyba jest dla znajomych, albo na jakiejś grupie.

jeden z lepszych komentarzy

"ja tam mietkowi zazdroszczę, ma młodą żonę, tylko się babie sprzątać nie chciało to pewnego razu przy kawie jej powiedział: "teraz cały świat zobaczy jaki mamy burdel w chacie", no i nastał porządek - aż kole w oczy."

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

Ja pier... otworzyłem tą stronę... kamerka z salonu. Siedzi gość i baba, odbierają telefony i czytają smsy, między nimi jakieś dziecko biega, które wygląda jak by spać chciało, ale nie ma go kto do łózka zaprowadzić. To jacyś idioci są...

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

No rzesz... w domu tylko dziecko... i nie ma co oglądać... jak żyć?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności