Skocz do zawartości

AdSense wyświetla się tylko na mobile

ar4

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

czy ktoś miał kiedyś problem z prawidłowym wyświetleniem reklam na WP?

Dzisiaj zmieniłem szablon na premium i adsense wyświetla mi się tylko na urządzeniach mobilnych, a nie wyświetla się na komputerach.

Nie chcę podawać strony z wiadomych powodów...

Czy ktoś może miał podobny problem i udało mu się go rozwiązać?

Dodam, że wracając do starego szablonu, reklamy są emitowane...

Obstawiam, że to jakiś problem z szablonem, ale mogę się mylić. Moja szklana kula nie działa w piątki po 20.

Sprawdziłeś, czy skrypty reklam AdSense pojawiają się w kodzie strony?

Zresztą, bez dokładnego obejrzenia plików szablonu się chyba nie obejdzie.

Moja propozycja: zmień szablon, albo zareklamuj go. 

Skoro masz szablon premium to pisz do supportu, szklane kule coś ostatnio faktycznie szwankują :)

Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią
Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ 

Znalazłem problem..

Jako, że bezustannie działam w trybie prywatnym w FF, to po ostatniej aktualizacji FF wszystkie reklamy na wszystkich strona się nie wyświetlają.

Czy ktoś potwierdzi taką możliwość i czy u was też tak się stało po aktualizacji FF do ostatniej wersji?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności