Skocz do zawartości

Onet Boksy - pic na wode?

Janek

Rekomendowane odpowiedzi

Lista najpopularniejszych haseł wpisywanych w OnetSzukaj aktualizowana codziennie. Tak sobie napisali. Moze jest aktualizowana codziennie ale wyniki są podawane za tydzień.

Moze ktos to potwierdzic?

J.

Ciupagi z Helu na export

"Jak żech cyckoł (ssał) ta kartka, toch myśloł, że to jest kotlet. Trocha było ciężko, bo był niedosolony" PAP

jezeli mowimy o 'boksy.onet.pl' - ranking slow to faktycznie jest to jakas sciema, szczegolnie jak wprowadzili zmiany jakis miesiac temu, dziwne ze z dnia na dzien 'sex' spadl z pierwszej pozycji, chociaz prawie zawsze byl na pierwszym miejscu (tak przynajmniej pamietam)

jezeli mowimy o 'boksy.onet.pl' - ranking slow to faktycznie jest to jakas sciema, szczegolnie jak wprowadzili zmiany jakis miesiac temu, dziwne ze z dnia na dzien 'sex' spadl z pierwszej pozycji, chociaz prawie zawsze byl na pierwszym miejscu (tak przynajmniej pamietam)

wiarygodność wyników to jedno ale za jaki okres oni je przedstawiają? dzień, tydzień, miesiąc? Nie określają tego precyzyjnie - z częstotliwości stawiam na tydzień.

Ciupagi z Helu na export

"Jak żech cyckoł (ssał) ta kartka, toch myśloł, że to jest kotlet. Trocha było ciężko, bo był niedosolony" PAP

• 1 miesiąc temu...

onet normalizuje poslkie znaki i jak wpiszesz żółw to on w boksie zamieni to na zolw ale będzie się ukazywać dla słowa żółw i zolw. Przez normalizacje czasami wychodzą dziwne rzeczy bo są wyrazy bez polskich znaków i z polskimi znakami i znaczą one co innego... (niestety nie przychodzi mi w tej chwili na myśl taki wyraz, ale pamiętam że kiedyś pisałem w tej sprawie do Onetu i mnie olali).

słownik informatyczny ... aby wiedzieć więcej

(łac. Oxygene - tlen) Tlen był jest i będzie bo tlen jest wszędzie ;-)

Skoro normalizowane są polskie znaki to czy jeśli ja wpiszę do Boksów "labdz" (łabędź z pominiętą literką "e") to jak zinterpretuje to system (łabdź czy dosłownie labdz czy obydwa) w przypadku literówki popełnionej przez internautę?

Niestety odpowiedzi od Onetu na to pytanie nie dostałem...

słownik informatyczny ... aby wiedzieć więcej

(łac. Oxygene - tlen) Tlen był jest i będzie bo tlen jest wszędzie ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności