Skocz do zawartości

Dopalenie nowej strony produktami z fiver

Aniaczarna

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć chcę dopalić stronę brata dostałam dla niego taki zestaw co o nim myślicie ?

Rozmawiałam z właścicielem corkservice polecił mi te oferty

1) https://www.fiverr.com/crorkservice/create-75-pr3-to-pr8-seo-llnkwheel-and-2000-social-bookmarks-great-for-youtube
2) https://www.fiverr.com/crorkservice/make-crorkwheel-all-in-one-exclusive-seo-package-from-crorkservice-order-now
3) https://www.fiverr.com/crorkservice/make-30-web-20-properties2500-social-bookmarks-backlinks-and-a-free-bonus

Strona nowa głownie lokalne SEO kraków branża serwis laptopów

Strona będzie miała duzo tekstów są powoli dodawane

Ania,

nie idź tą drogą, te blasty warte są dokładnie tyle ile za nie zapłacisz - 5 dolarów.

Szkoda Twojego czasu.

Jeżeli chcesz pomóc bratu, pomyśl o innym linkbuildingu:

- ogłoszenia - tutaj na forum znajdziesz zleceniobiorcę bez problemu, serwis laptopów pasuje jak ulał

- zleć szeptankę, jest sporo for informatycznych, naturalne jest polecenie takiego serwisu

- zainwestuj mozolnie w zaplecze -w końcu serwis laptopów to pewnie biznes na lata ?

Weź te 15 dolarów i wydaj na pierwsze zapleczowe domeny. Dopalać możesz zaplecze ale też nie tym co tam Ci polecili.

A Wy Panowie, spróbujcie czasem komuś pomóc, to forum za dużo ma jadu a za mało merytorycznych odpowiedzi.

Czas na testy.

Czuję w powietrzu banana i kolegów pomagających "transwestycie" :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Kierowałam się opiniami klientów corkservice są w 100% pozytywne wiele osób pisze o zauważalnych efektach. Szukałam forum ale cieżko gdzieś wrzucić link zakładam konta udzialam się zanim podlinkuje ale i tak często usuwają. Jak zrobić zaplecze to mają być strony na innym ip ? podobna tematyka z linkiem do strony głownej ? jeden link czy więcej ? czy np blogi na darmowych się nadają ?

Kierowałam się opiniami klientów corkservice są w 100% pozytywne wiele osób pisze o zauważalnych efektach.

Bez komentarza

Szukałam forum ale cieżko gdzieś wrzucić link zakładam konta udzialam się zanim podlinkuje ale i tak często usuwają

Bardzo słabo szukasz, w 10 minut można wyszukać przynajmniej 10 polskich For, gdzie idzie się z palca zarejstrować, zostawić linka w profilu, ba nawet w stopce z dofallow.

Jak zrobić zaplecze to mają być strony na innym ip ? podobna tematyka z linkiem do strony głownej ?

Dokładnie tak, najlepiej na innych IP, tematyka fajnie jak jest powiązana, ale LINK TO LINK !!

czy np blogi na darmowych się nadają ?

Oczywiście ! Najlepiej aby te blogi były w miarę sensowne, kilka artykułów, które chce się przeczytać - nie śmietniki z linkiem

Robimy nadruki na kubkach, poduszkach i innych gadżetach - alenadruk.pl

Czuję w powietrzu banana

Oj może się przyda, nie wiadomo.

@Finan, dosłownie żaden z Twoich postów nie wnosi nic absolutnie do rozmowy, przestań spamować... bzdury wypisujesz na każdym kroku, lepiej zamiast spamować kup sobie baner na PiO np. z prawej strony? może nie będzie miał takiej wielkości jak ten w Twoim podpisie ale taki mały kwadracik zawsze coś Ci pomorze w bisssnesie... bez odbioru.

Piękne i lśniące włosy sprawiają, że czujesz się młodo! Sprawdź na portalu KOBIECO.PL  jak poderwać chłopaka sprawdzonymi sposobami! Towarzystwo budownictwa społecznego TBS to krok ku lepszej przyszłości... Czy długi to także jeden z Twoich problemów? sprawdź jak szybko wyjść ze spirali zadłużenia!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności