Skocz do zawartości

konta google

radek.g1

Rekomendowane odpowiedzi

na forum BM po nich nie jadą

Może dlatego, że sprzedają dokładnie to co opisują na stronie. Problem z banowaniem czy blokowaniem to nie jest ich wina, ale usera który zakupi i będzie używał niezgodnie ze sztuką (tak samo jak XR komuś nie rankuje albo powoduje filtry to nie wina botmastera). Google nie banuje kont od razu, ale jak się je trochę "nadużyje". Wpierw najczęściej jest tylko weryfikacja sms. Jak zwykle bardzo dużo zależy ile i na jaką skalę się kont google używa. Jak ktoś potrzebuje kilka-kilkanaście żywotnych kont najtaniej wyjdzie założyć samemu a jak potrzebna weryfikacja to starter sim.

Przerobiłem kilkadziesiąt k kont z tego źródła. Osobiście byłem zadowolony, bo ROI zapewniało mi nawet 1% działających kont. Jednak warto pamiętać, że w ciągu tygodnia 95% kont kończy swój żywot zazwyczaj tak jak na obrazku poniżej. Kwestia kalkulacji.

Konto_zosta_o_wy_czone_Konta_Google_Pomo

Dla pocieszenia dodam, że nie jest aż tak trudno wyprodukować hurtowo te konta.

Ps. uprzedzając pytania, nie sprzedaję.

E: oczywiście, używałem niezgodnie z przeznaczeniem - celowo i z premedytacją :)

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

Ja przerabiałem i google stamtą i WP - banowana większość bardzo szybko, więc jak ktoś ma ROI jak Konik^Morski to niech się bawi - dla spokojniejszych duszyczek ;) będzie raczej zawód

Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności